Jobbet Returhanterare sökes på heltid till Rosersberg har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Returhanterare sökes på heltid till Rosersberg publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Sigtuna

Arbetsbeskrivning

I rollen som returhanterare får du chansen att kombinera lagerjobb med administrativa arbetsuppgifter. Vi söker dig som bor i närheten av Rosersberg, trivs att arbeta i en lagermiljö och som tycker om administrativa arbetsuppgifter, ordning och reda!

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi en returhanterare till Rosersberg. Vår kund är verksamma inom mobilbranschen och är idag i en expansiv fas med stora utvecklingsmöjligheter.

I rollen som returhanterare är det din huvudsakliga arbetsuppgift att packa upp, registrera och hantera inkommande returvolymer från företagets kunder. Detta är en tjänst som kombinerar lagerarbete med administrativa arbetsuppgifter. Arbetet genomförs inom tydliga ramar och ställer höga krav på en god arbetsstruktur.

Tjänsten är på heltid med start i oktober och arbetet är förlagt under kontorstider måndag – fredag.
Detta är ett bemanningsuppdrag, vilket innebär att du kommer att bli anställd av StudentConsulting men arbeta ute hos vår kund i Rosersberg. Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan redan idag. Intervjuer och urval sker löpande!

Detta söker vi:

Vi söker dig som uppfyller följande:
* Du har en godkänd gymnasieexamen
* Du bor i närheten av Rosersberg
* Du har ett tekniskt intresse, gärna inom mobiltelefoni
* Du söker en tjänst på heltid
* Du har en förståelse för det logistiska flödet
* Du talar och skriver svenska obehindrat
* Du tycker om administrativt arbete och är duktig inom excel

Det är också meriterande om:
* Du har tidigare arbetslivserfarenhet inom liknande tjänst, men det är inte ett krav

Vi söker dig som är driven, effektiv och noggrann. Du är kommunikativ och samarbetar väl med andra samtidigt som du tar eget ansvar och är självgående.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

53025

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till