Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

RETAIL MANAGER / PROJECT MANAGER jobb i Malmö på Sök & Finn

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
RETAIL MANAGER / PROJECT MANAGER på Sök & Finn

RETAIL MANAGER / PROJECT MANAGER

Sök & Finn Malmö, Skåne län Heltid

Vill du ha ett varierande arbete som omfattar allt ifrån ekonomisk analys, inköp och leverantörskontakter till marknadsföring, sociala medier och event? Vi erbjuder just nu den möjligheten inom vårt fantastiska butikskoncept Sök & Finn. Med en butik i Malmö och mycket snart en butik i Göteborg, söker vi nu en Retail Manager/Project Manager som vill vara med och ta vårt koncept till nästa nivå.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Rollen som Retail Manager/Project Manager är en fantastisk möjlighet att få arbeta brett med allt ifrån ekonomi/analys, inköp/logistik, marknad/online och personal. Den ena dagen är inte den andra lik och du blandar och ger både högt och lågt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden omfattar:

 • Butiksetablering - ansvar för etablering av framtida butiker och rekrytering av tillhörande personal
 • Ekonomi/Analys - uppföljning av KPI:er och analys av resultat
 • HR, arbetsmiljö, avtal och policys/rutiner
 • Leverantörskontakter - kontakt och utvärdering av befintliga leverantörer samt identifiering och utveckling av nya
 • Supply Chain - koordinering av lager, logistik och transporter
 • Varumärkesarbete – utveckla och stärka vårt varumärke
 • Reklam, marknadsföring och kampanjarbete
 • Social media och event – öka trafik/synlighet
 • Coacha, stötta och utveckla butikscheferna

Tjänsten är på heltid med placering på vårt kontor i Malmö. Du har personalansvar för våra två duktiga och engagerade butikschefer och rapporterar till vår VD. Resor till leverantörer, samarbetspartners och till vår butik i Göteborg förekommer löpande. Körkort och en privat situation som medger planerat resande är därför en förutsättning.

Bakgrund och personliga egenskaper

Vi söker dig som har många strängar på din lyra och som tycker om ett jobb som kan liknas vid ”spindeln i nätet”. Troligen har du en högskoleutbildning inom ekonomi, marknadsföring eller motsvarande och minst fem års relevant arbetslivserfarenhet i närtid (t.ex. som projektledare, koordinator, retail manager eller dyl.). Har du dessutom tidigare erfarenhet av butiksarbete, B2C, ser vi det som meriterande. Du är en fena på Excel och tycker att ekonomisk uppföljning är både intressant och givande. Vidare har du erfarenhet av inköp och marknadsföring och navigerar enkelt i sociala medier. Erfarenhet av att leda personal, direkt eller indirekt, är en förutsättning. Sist men inte minst är det viktigt att du har lätt för att kommunicera och att du uttrycker dig obehindrat på såväl svenska som engelska i både tal och skrift.

Som person är du driven, handlingskraftig, strukturerad och beslutsför. Du är också en rak och tydlig ledare som har lätt för att sätta upp ramar och riktlinjer. Dessutom har du en entreprenöriell ådra, är duktig på att nätverka och tycker om att utveckla koncept från ax till limpa. Samtidigt som du är resultat- och målfokuserad har du ett stort hjärta och förmåga att ta fram det bästa hos dina medarbetare.

Kontakt och ansökan

I det här uppdraget samarbetar vi med rekryteringsföretaget ComCube. Vi tillämpar löpande urval! Vänligen inkludera, i din ansökan, CV och ett motivationsbrev som svarar på:

 • Varför vill du vara arbeta som Retail Manager/ Project Manager hos Sök & Finn?
 • Vad tror du framför allt att du kan bidra med som Retail Manager/ Project Manager? 

Har du några frågor beträffande rekryteringsprocessen eller tjänsten är du mycket välkommen att kontakta Helena Heijmink, [ Email address blocked ] , 070-554 03 42 eller Helena Fransson 070-554 05 04, som hjälper oss i detta uppdrag. Du ansöker om tjänsten genom att följa denna länk: [ Link removed ]

Välkommen med din ansökan! Vi tar endast emot ansökningar via ovan länk.

Sök & Finn är en mötesplats och inspirationskälla för dig som söker harmoni och balans i livet. Med olika produkter, aktiviteter och litteratur inom livsstil, hälsa och kost vill vi inspirera dig till att finna en väg till ökat välbefinnande. Vi är övertygade om att vägen till inre harmoni och välbefinnande ser olika ut för de flesta av oss. Detta vill vi bejaka och återspegla i vår verksamhet som vi hoppas ska innehålla något för alla. I dagsläget har vi en butik i Malmö som startade för mer än 30 år sedan. Med åren har vi hunnit inse att intresset för det vi erbjuder alltid är aktuellt. Kanske är det t o m mer aktuellt nu än någonsin, då så många upplever vardagen alltmer krävande – med höga ideal och en ständig nåbarhet. Välkommen och läs mer om oss på [ Link removed ]

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 457668