Jobbet Resursplanerare till Göteborgs hamn har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Resursplanerare till Göteborgs hamn publicerad av Lernia

Heltid
Göteborg

Arbetsbeskrivning

För kunds räkning söker vi nu en resursplanerare till Göteborgs hamn med tillträde i slutet av sommaren. Vår kund erbjuder ett utmanande arbete i en mycket spännande och föränderlig miljö med stora utvecklingsmöjligheter. Har du tidigare erfarenhet av logistikplanering och arbete som chef eller teamleader? Brinner du för att hantera och fördela personal på såväl kort som lång sikt och trivs i en stressig och föränderlig miljö? Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

I rollen som resursplanerare har du ett flexibelt arbete med varierande arbetstider förlagda både dag, kväll och natt. Även arbete under vissa helger förekommer. Du ingår i en grupp av två personer, vilket innebär att du får möjlighet till att utveckla din planerings- och ansvarsförmåga.

Dina främsta arbetsuppgifterna innebär att:

  • Vara ansvarig över planering av personal
  • Ha daglig kontakt med olika enheter inom terminalen
  • Ansvara över uttagning av personal till övertid samt beställning av extrapersonal
  • Schemalägga personal
  • Handläggning av ledighetsansökningar och tidsrapportering
  • Svara i telefon samt arbeta i det interna bokningssystemet
  • Följa upp, analysera och dokumentera information i system samt rapportera till chef

Din bakgrund

För att lyckas i rollen som resursplanerare hos vår kund har en eftergymnasial utbildning inom logistik, eller dokumenterad motsvarande kunskap inom området. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom terminalverksamhet.  Du har tidigare erfarenhet från en ledande roll där du är van vid att leda och hantera personal. Du har god kunskap inom personalfrågor som t.ex. arbetsmiljölagar, kollektivavtal etc. Vidare har du B-körkort och har en mycket god datorvana och arbetar obehindrat i Microsoft Office. Du både talar och skriver svenska flytande samt ha god förståelse i engelska språket.

Personliga egenskaper

Du trivs i rollen som resursplanerare där arbetstempot är högt och ingen dag är den andra lik. Du är självgående, ansvarstagande och noggrann vilket märks tydligt på ditt driv samt att du alltid håller deadlines. Vidare är du kommunikativ, har en god samarbetsförmåga och är analytisk samt trivs i rollen där du får ha kontakt med många personer på olika nivåer.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning/Heltid/Göteborg

 Tillträdesdag

Omgående/Efter överenskommelse

Kontaktperson

Ludvig Fagerström

ludvig.fagerstrom@lernia.se

 

Referensnummer

93665

Information

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan via lernia.se så snart som möjligt.

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.

Referens

39714

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till