Jobbet Resursgruppen Ordinärt boende söker undersköterskor har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Resursgruppen Ordinärt boende söker undersköterskor publicerad av Malmö Stad

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning


Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?


Arbetsuppgifter

Som medarbetare i resursgruppen arbetar du riktad mot två till tre hemtjänstgrupper inom enhet Bulltofta. Du blir ett känt ansikte i verksamheterna och du bidrar till ökad kontinuitet för brukare så väl som för dina arbetskamrater. Resursgruppen byggs för att vara ett team med hög kompetens, flexibilitet och yrkesstolthet. Här kommer du, liksom övrig personal, att ges möjlighet till kompetensutveckling. Du kommer tillsammans med dina kollegor i resursgruppen att bemanna så väl dag, som kvällar och helger. Den exakta utformningen av just ditt schema kommer du att kunna vara delaktig i inför starten.


Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och som känner dig trygg i din roll. Som medarbetare i resursgruppen ställs höga krav på såväl flexibilitet, anpassningsförmåga som nyfikenhet och prestigelöshet. Cykelkunnighet är ett krav och körkort är meriterande. Du ska ha förutsättningar att få de delegeringar som förekommer inom hemtjänsten. Du behärskar det svenska språket väl i både tal och skrift. Dokumentation ingår och därför krävs datorvana.


Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Antal platser: 12

Ansökan
Ansök senast: 2019-10-30

Referensnummer: 175-19-100

Kontaktpersoner

Fackliga företrädare
  • Kommunal Skåne, Sektion 4
  • 040 - 34 55 04

Övrigt

Vi i hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen är med våra 5 200 medarbetare Malmö stads näst största förvaltning. Vi har det samlade ansvaret för Malmös hemtjänst, vårdboende, mötesplatser, hemsjukvård och rehabilitering och dess biståndshandläggning. Tillsammans skapar vi en dynamisk och framtidssmart organisation. En organisation som kan möta dagens behov och framtidens utmaningar. Med engagemang, nyfikenhet och hjärta gör vi vardagen enklare för tiotusentals Malmöbor. Var med och bygg morgondagens vård och omsorg Malmö behöver dig!

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.

Referens

175-19-100

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till