SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Resurs/elevassistent i grundskola, Hässelby-Vällingby jobb i Stockholm på Pamoja

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Resurs/elevassistent i grundskola, Hässelby-Vällingby på Pamoja

Resurs/elevassistent i grundskola, Hässelby-Vällingby

Pamoja Hässelby-Vällingby Project Basis
Ansök på företagets hemsida

Med Pamoja får du ett utvecklande och flexibelt jobb och möjligheten att själv styra din tid. Dessutom får du lära dig nya saker samtidigt som du jobbar (i förskola, skola, äldreomsorg, inom hotell och restaurang, butik, lager event och mer). Nu söker vi dig som vill vara elevassistent i åk 1-6 i grundskolan. 


Att jobba i skola och förskola

I jobbet som elevassistent och resurs jobbar du med barn och elever med särskilda behov. Ditt uppdrag kan t.ex. handla om att att stötta och skapa studiero, så att eleven får de bästa förutsättningarna under skoldagen. 


Just nu är jobbet som vikarie i skolan viktigare än någonsin. Pandemin gör att vi behöver vara fler som bidrar till att hålla dörren till klassrummet öppen. Pamoja är störst i Sverige på vikarier till skola. Vi har avtal med många skolor och massor av olika och spännande uppdrag att jobba med! När du jobbar i skolan får du en glimt rakt in i framtiden och en chans att vara en förebild för vuxenvärlden. Hjälp oss att göra en insats för barn och unga!


Om jobbet på Pamoja

Jobbet på Pamoja (som betyder tillsammans på Swahili) innebär att du på kort varsel (ofta samma morgon) ersätter ordinarie personal som behöver vara borta. Du blir alltid unikt matchad till det bästa uppdraget för just dig och som passar din profil och dina önskemål bäst. Du behöver aldrig tävla med kollegorna om jobben eller välja bland uppdragen. Vår motkrav är att du kan jobba minst 2 dagar i veckan (Är du student? Då räknar vi med att du kan jobba minst 1 dag/vecka). 


Jobbet sköter du enkelt i vår smarta app. Dessutom får du både en personlig coach och ett helt supportteam som stöttar dig när du behöver före, under och efter jobbet.


Vad behöver du kunna? 

Våra kunder älskar vår personal! Därför är vi noggranna när vi letar nya talanger. Och tror att du, precis som vi, vill vara en förebild för alla du möter, elever, lärare och föräldrar. Smart och snäll helt enkelt :) Du behöver också  ha godkänd gymnasieexamen, tala och skriva svenska, och ett giltigt utdrag ur belastningsregistret (beställ det redan idag,  så kommer du snabbare ut i jobb). 


Så söker du jobbet

Vår rekryteringsprocess är modern, snabb och effektiv. Du söker jobb med vårt smarta jobbtest. Testet gör det lättare för oss att förstå vem du är. Sen ses vi. Om du klarar alla stegen kan du börja jobba inom någon eller några dagar. Du blir anställd av oss och jobbar tryggt med kollektivavtal. Självklart får du en ordentlig introduktion till jobbet som vikarie innan du börjar.  


Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida