Jobbet Resultatinriktad säljare till Trioplast har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Resultatinriktad säljare till Trioplast publicerad av TNG

Heltidsanställd
Örebro
3 ansökningar

Arbetsbeskrivning

För dig som är resultatinriktad och vill påverka verksamhetens tillväxt och lönsamhet.

Trivs du med ett högt tempo, är initiativrik, resultatorienterad och kommunikativ? Vill du arbeta i en organisation med korta beslutsvägar? Då kan du vara säljaren vi söker för rekrytering till Trioplast i Fjugesta. Företaget är placerat i natursköna Fjugesta med 20 minuters bilresa från Örebro. Trioplast Fjugesta AB är ett företag som ser en fortsatt tillväxt under året!

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi är ett framgångsrikt företag i en internationell koncern där du får vara med och utveckla verksamheten. Vi arbetar kundnära och har sedan flera år aktivt arbetat med förbättringsarbete i verksamheten. I din roll som säljare får du möjlighet att utvecklas tillsammans med företaget i dess fortsatta framgång. Framtiden ser ljus ut och vi fortsätter att investera i verksamheten. 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen kommer du att arbeta med försäljning B2B av industrifilm främst från fabriken i Fjugesta samt från de andra enheterna inom affärsområdet. Som säljare hittar du nya affärsmöjligheter och bearbetar befintliga kunder. Du bokar dina egna kundbesök, offererar, förhandlar och avslutar dina affärer.

Tjänsten innebär ett antal resdagar per vecka i främst Mälardalen och angränsande län.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Trioplast Fjugesta har ett 40-tal medarbetare. Du rapporterar till företagets VD och ingår i ett team med tekniska säljare i affärsområdet. 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har några års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Du har ett intresse för teknik och gärna en förståelse för processindustri. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av liknande bransch. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som i skrift. Vidare har du goda IT-kunskaper och har sannolikt erfarenhet av att arbeta i ett CRM-system. 

Som person ser du och tar tillvara på affärsmöjligheter och har ett starkt inflytande på verksamhetens tillväxt och lönsamhet. Du kommunicerar klart och tydligt och samarbetar effektivt med andra. Vidare agerar du på eget initiativ, är resultatorienterad och får saker att hända samt tar ansvar för resultatet. 

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Referens

76D639E0CA794B7A9D8D863618638995

Om företaget

Läs mer om vårt rekryteringsföretag och bemanningsföretag.

TNG är ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag som rekryterar fördomsfritt. Läs mer här.

Liknande jobb

Area Sales Manager - Norr Nora Made for Sales
Utesäljare till Vokes Air Örebro Säljpoolen

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till