Jobbet Restaurangbiträde till Restaurang, Café och Catering Propellern, Fazer Food Services har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Restaurangbiträde till Restaurang, Café och Catering Propellern, Fazer Food Services publicerad av Fazer Sweden AB

Jobbet utgår om 7 dagar
Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Redo för ett välsmakande jobb? Bli en del av Fazer som restaurangbiträde!
Hitta din passion för mat
Vi behöver förstärka vårt team på Propellern med ett restaurangbiträde som är serviceinriktad och som trivs med att arbeta i restaurangmiljö. Som restaurangbiträde arbetar du med varierande arbetsuppgifter så som jobba med olika kassaarbete, städning och disk. Som restaurangbiträde hos oss arbetar du nära våra gäster vilket gör det viktigt att du har en hög servicenivå och är lyhörd för gästernas önskemål. Vi vill att du är en positiv, hungrig ansvarfull person som vill göra allt för att våra gäster skall trivas och du ser möjligheter i alla situationer. Tjänsten är på heltid måndag till fredag, kvällar förekommer.
Varför ska du välja Fazer?  
Det börjar med människor. Du kommer att arbeta i en stimulerande och välkomnande miljö, omgiven av kollegor som inspirerar dig till att göra ditt bästa. Vi erbjuder dig utbildning i livsmedelshygien och matsäkerhet samt framtida utvecklingsmöjligheter inom Fazer.
Vad bidrar du med till teamet?
Vi söker dig som drivs av att varje dag skapa smakupplevelser och är genuint matintresserad. Du har tidigare erfarenhet från att arbeta i café eller restaurang och det är meriterande om du har relevant branschutbildning. Kassa vana är ett plus. Vi söker dig som tar egna initiativ, är självgående, glad, kreativ med vilja att utveckla och förbättra. Du är serviceinriktad och brinner för att alltid leverera bästa möjliga service både till arbetskamrater och gäster. För att vara lämplig i rollen som restaurangbiträde hos oss krävs det att du behärskar svenska i såväl tal som skrift. Vi förutsätter att du jobbar efter Fazers värderingar. Kunden i fokus, Utmärkt kvalitet och Samarbete.

Eftersom vi verkar inom ett skyddsobjekt så krävs registerutdrag och sekretessintyg. Registerutdraget måste vara utan anmärkningar och du måste vara svensk medborgare eftersom verksamheten bedrivs inom militärt område.
Om restaurang Propellern
Restaurangen är belägen mitt i Stockholm på försvarshögskolan. Restaurang Propellern serverar cirka 100 luncher per dag och förutom lunch även en omfattande cateringverksamhet i huset. Representation är ofta förekommande och serveringsvana är meriterande. Under året förekommer större intensiva evenemang där vi serverar mat och dryck. Kvällsarbete förekommer frekvent, helgarbete kan förekomma. På Propellern arbetar man nära både kollegor och gäst och vi kommer lägga stor vikt på att hitta rätt personlighet.
Redo för ett välsmakande jobb? Ansök nu.
För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig restaurangchef Anna Franzen på mail: anna.franzen@fazer.com. Vi tar inte emot ansökning via mail. Intervjuer och urval kommer att ske löpande. Under juli och början av augusti kan det dock bli uppehåll på grund av semester. Tillsättning av tjänsten kan ske innan sista ansökningsdagen. Ansök gärna innan den 2019-08-30.

Referens

80451

Om företaget

Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr-, kex- och spannmålsprodukter samt måltids- och cafétjänster av hög kvalitet. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till cirka 40 länder. Fazers mission är att skapa smakupplevelser. Fazers framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. Fazer-koncernens omsättning 2016 uppgick till 1,6 miljarder euro och antalet anställda till närmare 15 000.

Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under Fazer och nya varumärket Tastory. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård. Vi skapar smakupplevelser!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till