Jobbet Reservdelsförsäljare sökes till Östersunds Lastbilsservice! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Reservdelsförsäljare sökes till Östersunds Lastbilsservice! publicerad av StudentConsulting

Full-Time
Östersund

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet av tunga fordon och är en ansvarstagande problemlösare? Då har du hittat rätt!

Information om uppdraget:

Dina huvudsakliga uppgifter kommer vara att hjälpa kunder och verkstadspersonal med reservdelar. Det kan vara allt från hydraulslangar till förbrukningsmaterial. Det är viktigt att du har förmågan att lyssna av behov och kunna identifiera olika lösningar. Östersunds Lastbilsservice arbetar med bland annat transporters, lastbilar, bussar, släp samt Traktorer & Hjullastare, därför krävs tidigare erfarenhet och kunskap kring tunga fordon.

Detta är ett konsultuppdrag och innebär att du kommer att vara anställd av StudentConsulting men arbeta hos Östersunds Lastbilsservice. Vi tillsätter tjänsterna löpande så skicka in din ansökan direkt så att du inte missar denna möjlighet!

Detta söker vi:

Vi söker dig som är en utåtriktad problemlösare och ser till kundens bästa. Då jobbet är väldigt fritt efterfrågas en person som kan ta mycket eget ansvar. Du bör även vara stresstålig och trivas med arbete i grupp. Erfarenhet av arbete med tunga fordon är ett krav.

Stämmer detta överens med dig, sök redan idag!

Sökord: Försäljare, Lastbilar, Tunga fordon, Säljare, Reservdelsförsäljare

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

55056

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till