Jobbet Reseproducent till Travel Team har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Reseproducent till Travel Team publicerad av Norén & Lindholm

Heltidsanställd
Västerås

Arbetsbeskrivning

Vi på Travel Team strävar alltid efter att leverera den bästa upplevelsen för våra kunder.
Vi är stolta över det arbete vi gör och vet att vi gör ett bra jobb, det har våra kunder berättat för oss och det är det som är viktigast för oss – Att vårt arbete uppskattas av dem som nyttjar vår kompetens.

Receptet är egentligen ganska så enkelt; Vi är noga med att lära känna våra kunder, först då kan vi skapa det perfekta mötet och den ultimata resan. Kongress, event, konferens eller affärsresa spelar mindre roll – Vi kombinerar, skapar och pusslar ihop en lösning på kundens villkor.

Då det är full fart hos oss behöver vi nu förstärka vårt team ytterligare.

På hederligt gammalt resesnack söker vi en Reseproducent – en riktigt vass och duktig projektledare med andra ord och där du främst kommer att vara ansvarig för att producera resor för grupp & konferens.

Vi tror att du idag är i branschen på ett eller annat sätt. Har du koll på Amadeus och är IATA licensierad så är det givetvis inte till någon nackdel men viktigare är att du förstår hantverket bakom hur man bäst producerar en upplevelse för våra kunder.

Det är full fart i vår vardag och du bör därför vara en person med driv och som gillar att stå på egna ben. Du är lika delar strukturerad och organiserad som du är social och snabbt kan agera efter nya förutsättningar.

Som projektledare hos oss kan du antingen arbeta på kontoret i Västerås eller Stockholm, eller varför inte på båda ställen?

I rollen som projektledare kan det också ingå vissa resor tillsammans eller för våra kunders räkning.

Du som nu tänker att det här kanske är jobbet för mig, tveka inte – sök! Vi vill gärna träffa dig och få berätta mer om oss och varför du ska arbeta på Travel Team.

Travel Team Sweden AB är ett reseföretag som hjälper våra kunder att hitta den optimala upplevelsen när det kommer till affärsresor, grupp- & konferensresor, event och kongresser. Vi brinner för att ge våra kunder ett personligt bemötande och vi är experter på att alltid leverera upplevelser enligt förväntan från våra kunder. Vi är idag 14 medarbetare fördelat på tre kontor i Västerås, Stockholm och Örebro. Företaget arbetar med kunder både i den offentliga och den privata sektorn. 2018 omsatte Travel Team ca 145 miljoner. Läs mer här: www.travelteam.se

Låter detta intressant för dig?  Din ansökan registrerar du på www.norenlindholm.se eller genom knappen nedan senast 25 mars. Frågor om tjänsten besvaras gärna av Niclas Bardh hos Norén & Lindholm på 021-81 18 88.

Är du intresserad av tjänsten men saknar CV? Med endast mobilen kan du snabbt och enkelt påbörja din ansökan via vår snabbansökan. Visa ditt intresse så är chansen större att jobbet blir ditt!

Varmt välkommen!

Referens

norenlindholm1939

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till