SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Resekoordinator till spännande bolag i Göteborg! jobb i Göteborg på Friday

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Resekoordinator till spännande bolag i Göteborg! på Friday

Resekoordinator till spännande bolag i Göteborg!

Friday Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Ser du dig själv som en doer, som får saker och ting gjorda på ett strukturerat sätt? Som Travel Coordinator får du en viktig roll gällande resebokningar för bolagets konsulter. Härliga kollegor och inspirerande arbetsmiljö utlovas!

OM TJÄNSTEN:

Nu söker Friday för kunds räkning en strukturerad, kommunikativ och flexibel person som skall axla rollen som Resekoordinator. Kunden är ett världsledande bolag inom den marina branschen som står inför en spännande och transformativ utvecklingsresa. Du kommer ingå i ett team på två personer som idag ansvarar för konsulterna på båtarna. Du kommer få vara med och koordinera resorna men också vara länken mellan teamet och bolagets externa resebolag. Som Resekoordinator kommer du koordinera resor för konsulter från hela världen och säkerställa att allting flyter på så smidigt som möjligt. I och med att det är en internationell miljö är flytande engelska ett krav! Då bokningarna kan ändras med kort varsel pga. väder och liknande är det viktigt att du som person är flexibel och anpassningsbar. Du trivs att arbeta i ett högt tempo med snabba beslut.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Koordinera resor för konsulter som skall på fartygen runtom i världen.
 • Säkerställa att covidpass, intyg och liknande finns tillgängliga.
 • Avlasta och stötta sina två kollegor i teamet.
 • Färdigställa person- och reseinformation i Excellistor och skicka till agenterna på resebolaget.
 • Ansvara för att rätt person kommer till rätt plats vi rätt tillfälle.

VI SÖKER DIG SOM:
 • Har en eftergymnasial utbildning inom administration eller liknande, eller har motsvarade arbetserfarenhet inom shipping och resebokning.
 • Är en doer och lyckas hålla en struktur trots ett emellanåt högt arbetstempo.
 • Har goda kunskaper i Excel.
 • Är bekväm i både det svenska och engelska språket då båda språk används dagligen.

Vi lägger stor vikt vid rätt person för rollen. Eftersom bolaget präglas av en prestigelös, kunnig och engagerad företagskultur är det viktigt att även du kan identifierar dig med detta. Förutom att du är driven och har lätt för att arbeta tillsammans med andra har du inga problem att ta tag i det som behövs. Du har förmågan att skifta fokus när förutsättningarna ändras och finner dig i nya situationer på ett bra sätt. Du är professionell och serviceinriktad då du kommer ha många kontaktytor och därmed behöver representera bolaget på bästa sätt.

OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är ett konsultuppdrag där du kommer vara anställd som konsult via oss på Friday den första perioden. Anställningen sträcker sig 6 månader med möjlighet till förlängning.

ÖVRIG INFO:
 • Omfattning: 6 månader, med möjlighet till förlängning.
 • Startdatum: Omgående.
 • Placering: Göteborg.
 • Kontaktuppgifter: Gabriella Bergström
 • Lön: fast månadslön, marknadsmässig

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: friday893