Jobbet Resekonsult med erfarenhet av Linkonline sökes till företag i Tyresö har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Resekonsult med erfarenhet av Linkonline sökes till företag i Tyresö publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Stockholm
2 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du serviceinriktad med ett intresse för resebranchen? Har du tidigare erfarenhet av att jobba i bokningssystemet Linkonline i minst 6 månader? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker nu en resekonsult på heltid för uthyrning till vår samarbetspartner i Tyresö.
I rollen som resekonsult hjälper du företagets kunder via telefon, mail och chatt med att lösa resebokningar, biljetter, ombokningar etc. Tjänstens placering är i Täby, närmare bestämt Skrubba, och arbetet är förlagt måndagar till fredagar. Kvällar och helger kan förekomma samt beordrad övertid. I dagsläget består arbetsplatsen av 6 medarbetare, men då företaget växer behöver man nu förstärka upp med ytterligare en person.

Detta söker vi:

Vi söker dig som tidigare har jobbat i resebokningsprogrammet Linkonline, utöver det ställer vi inga specifika krav på tidigare arbetslivserfarenhet, utan lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person ser vi att du är en serviceinriktad och noggrann person brinner för att hjälpa och göra kunderna nöjda. Krav för tjänsten är att du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Vidare bör du ha god datorvana med förmågan att administrera samtidigt som du har kunden i telefon.

Låter tjänsten intressant? skicka in din ansökan redan idag. Intervjuer och uval sker löpande och tjänsten tillsätts så snart vi har hittat rätt kandidat för tjänsten!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44193

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till