Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Researcher till världsledande Executive Search-bolag! jobb i Stockholm på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Researcher till världsledande Executive Search-bolag! på Academic Work

Researcher till världsledande Executive Search-bolag!

Academic Work Stockholm, Stockholms län Heltid
Vi söker dig som har erfarenhet av rekrytering eller kanske tar du examen i januari? Som researcher på Odgers Berndtson får du utvecklas och skapa dig bred kunskap om svenskt näringsliv. Du får dessutom vara del av ett globalt bolag med kollegor i hela världen, samtidigt som du får möjligheten att lära dig rekryteringsarbetet från grunden. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Om tjänsten
I rollen som Researcher kommer du att lära dig mycket om svenskt näringsliv och får möjligheten att utveckla ett stort kontaktnät av personer i många branscher. Odgers Berndtson har klienter i de flesta branscher och är stolta över att cirka 75% av deras uppdrag kommer från klienter som de jobbat med tidigare. Rollerna som de arbetar med är oftast på lednings - eller styrelsenivå, vilket innebär att du kommer få möjlighet att interagera med seniora ledare tidigt i rollen.

Odgers Berndtson är ett av världens ledande Executive Search-bolag med över 60 kontor runt om i världen. Du kommer vara en del av teamet som jobbar i centrala Stockholm, de är 12 personer med olika bakgrund som jobbar tillsammans för att hjälpa klienterna på bästa tänkbara sätt. Teamet är ett prestigelöst och trevligt gäng med högt i tak.

Arbetsuppgifter
Som Researcher på Odgers Berndtson kommer du arbeta med att identifiera, analysera och utvärdera potentiella kandidater. För att vara framgångsrik i detta krävs att du snabbt kan sätta dig in våra klienters branscher, verksamheter och de specifika förutsättningar som en viss roll medför.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

* Research av kandidater, främst via telefon.
* Kartläggning av individer och bolag.

Du arbetar tillsammans med en erfaren projektledare i rekryteringsprocesserna och deltar i flera projekt samtidigt. I projekten arbetar självständigt som en central del med ansvar för processens första del, från att uppdraget startar till dess att din kollega tar över vid intervjusteget.
Vi söker dig som

* Har en akademisk examen inom personalvetenskap, ekonomi eller ingenjörsutbildning.
* Goda kunskaper i svenska, både tal & skrift (Du använder språket dagligen).

Meriterande

* Erfarenhet av konsultverksamhet.
* Goda kunskaper i engelska, både tal & skrift.
* Erfarenhet av rekrytering och/eller research.

Som person är du:

* Orädd
* Resultatinriktad
* Självgående

Vi tror att du är utåtriktad, prestigelös och drivs av viljan att utvecklas. Du är intresserad av både affärer och människor samtidigt som du har god analytisk förmåga. Vidare är du en god kommunikatör och är mogen att representera företaget på ett bra sätt.

Övrig information

* Start: Enligt överenskommelse (flexibelt startdatum, möjlighet att börja i januari)
* Omfattning: Heltid, tillsvidare med 6 månader provanställning
* Placering: Stockholm
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Odgers Berndtsons önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Information om företaget
ODGERS BERNDTSON is the second largest executive search firm in Europe. With more than 60 offices around the world, we are ranked as number 6 globally. Odgers Berndtson is recognized as one of Swedens top search firms and has provided services to Swedens leading organizations in the private and public sector for more than 50 years. Our highly experienced team with solid industry careers offers deep knowledge and experience from a broad range of industries.

For more information, please visit Odgers Berndtson
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15061694-SE