Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Researcher till Poolia Life Science & Engineering jobb i Stockholm på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Researcher till Poolia Life Science & Engineering på Poolia

Researcher till Poolia Life Science & Engineering

Poolia Stockholm, Stockholms län Heltid

Poolia Life Science & Engineering söker Researcher.

Vill du arbeta och utvecklas inom rekryteringsområdet? Är du ambitiös och trivs med att arbeta dedikerat i ett team men ändå självständigt driva dina uppgifter? Har du dessutom en relevant akademisk utbildning kan du bli Poolia Life Science & Engineerings nästa Researcher.

Om tjänsten
Som Researcher på Poolia får du möjlighet att arbeta tillsammans med erfarna och roliga rekryteringskonsulter med alla delar i rekryteringsprocessen. Vi erbjuder ett varierat arbete inom hela tjänstespannet från generalister till kvalificerade specialister och chefer inom Life Science- och teknikområdet. Du kommer att vara vår expert på att hitta de personer som är med och utvecklar våra kunders verksamhet i spännande branscher som påverkar utvecklingen för hela samhället.

I ditt arbete har du kontakt med våra kunder och kandidater vilket innebär att du bygger och vårdar ett nätverk som du har med dig för lång tid framöver.
Vi erbjuder rätt person kontinuerlig utveckling och möjligheter att lära sig allt inom rekrytering.

Du kommer tillsammans med rekryteringskonsulten möta kunder vid uppdragsstart och vara delaktig i kravprofilstagning, skapa platsannonser för print och web, utföra search i databaser och sociala verktyg som LinkedIn och Facebook, genomföra telefonintervjuer och förstaintervjuer, kontinuerligt dokumentera uppgifter i uppdragssystemet, boka möten, skriva kandidatpresentationer mm. Dina arbetsverktyg är till största delen digitala och din kreativitet styr hur du utnyttjar dessa.

Vem är du?
Vi söker dig som har ett genuint teknik- och/eller Life Science-intresse och en relevant akademisk examen t.ex. PA-programmet eller en naturvetenskaplig utbildning. Har du arbetat i en liknande roll som koordinator eller administrativ assistent alternativt har erfarenhet som Researcher är det en merit.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet i denna rekrytering.

För att trivas som Researcher är du mycket serviceorienterad och är van vid att snabbt processa dina uppgifter. Vill du ha ett ta egna initiativ, prioritera i ett detaljrikt arbete i högt tempo och dagligen möta människor, kan detta vara rollen för dig. Som person är du positiv, strukturerad, nyfiken och kreativ samt har ett genuint människointresse. Du har mycket god förmåga att kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift och att arbetamed olika IT-system och digitala verktyg är vardag för dig.

För oss är det viktigt att du ser långsiktigt på ditt arbete hos oss. På Poolia ger vi dig möjlighet till utveckling som kan leda till nya utmaningar inom företaget.

Om verksamheten
Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Denna avgränsning är vår styrka och har gett oss gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden, såsom Life Science & Engineering där vi själva är specialister. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor.

Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande – Rätt individ. På rätt plats. Alltid.

Läs mer om oss och vilka vi är på:
poolia.se/lifescience

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60836