Jobbet Resande servicetekniker sökes har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Resande servicetekniker sökes publicerad av Framtiden AB

Heltidsanställd
Linköping

Arbetsbeskrivning


Letar du efter ett arbete som kräver eget ansvar, egentänk och problemlösning? Tycker du om att arbeta självständigt och varierande? Då ska du söka tjänsten!

Dina arbetsuppgifter
Som servicetekniker hos vår samarbetskund kommer du att ha servicebilen som kontor och varje vecka få planerade servicejobb som blandas med inkommande akutjobb under veckans gång. Du kommer har ett stort upptagningsområde med huvudfokus Östergötland men det kan komma bli längre resor än så.
Det är ditt ansvar att planera in besöken hos avtalskunderna och här är det viktigt att man är en god ambassadör åt företaget, knyter kontakter med beställare och ser till att bidra till att relationer stärks. Arbetsuppgifter kan vara att göra avtalsservice, felavhjälpning och tillsyn på anläggningarna. Företaget som vi samarbetar med är specialiserade inom fordonstvättar, främst mot större, tyngre fordon. Man kommer att arbeta med en del automationsmjukvara, en hel del elektronik i form av givare, brytare och andra komponenter, därför ser vi att du har ett stort intresse mot mekanik och elektronik.
Man tilldelas en servicebil som man själv ansvarar över att hålla iordning i och i servicebilen finns det alltid 550 reservartiklar förvarade, dessa fylls på och beställs automatiskt när du registrerar uttag av reservdel så att du alltid kan utföra ditt arbete.

Om företaget
Företaget har sin huvudbas i Värmland och är specialister på större fordonstvättar åt tyngre fordon så som entreprenadfordon, tåg och liknande. Man har etableringar och avtalskunder runt om i hela lander och därför är det viktigt att man som servicetekniker är flexibel och prestigelös. Där jobben och uppdragen finns är där man arbetar. Hotellövernattingar kommer att förekomma i varierande grad.

Din profil
För att lyckas i rollen som servicetekniker hos vårt kundföretag ser vi till dig som har en utbildning inom el/elektronik, som lägst på gymnasienivå. Vi ser med fördel att du har ett intresse för elektroniken och mekaniken, har kunskaper i att läsa elscheman samt trivs med att arbeta på resande fot.
Vi tror att du som söker är social, relationsskapande och ambitiös och ordningssam.

Skallkrav:
- Utbildning inom el/elektronik
- Körkort B
- Behärskar Svenska och Engelska
- Viljan att arbeta självständigt

Meriterande:
- Arbetslivserfarenhet från elektronik och liknande tjänster
- Automationskunskaper

Om oss
Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

Villkor
Rekrytering sker löpande så vänta inte med att söka detta jobb.

Placeringsort : Flexibelt, men ser med fördel Östergötland
Lön : Enligt överenskommelse
Arbetstider : Kan variera men som standard 07-16
Resor förekommer i tjänsten både över dagen och över veckor.

Referens

21946

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till