Jobbet Resande servicetekniker med hela världen som arbetsområde har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Resande servicetekniker med hela världen som arbetsområde publicerad av Framtiden

Jobbet utgår om 6 dagar
Heltidsanställd
Värnamo

Arbetsbeskrivning


Har du goda kunskaper inom mekatronik eller el och styrteknik? Är du en flexibel person som gillar att resa? Då kan det här vara jobbet för dig. Framtiden söker nu för kunds räkning en resande servicetekniker. Skicka in din ansökan redan idag, intervjuer sker löpande.

Dina arbetsuppgifter
Som servicetekniker hos vår kund kommer du att ingå i ett team om 3–4 servicetekniker med arbetsuppgifter som att installera och serva rörbockningsmaskiner med hela världen som marknad. I en inledande fas kommer du under ett par månader att gå bredvid någon av företagets erfarna servicetekniker och få en löpande internutbildning. När du sedan är självgående och står på egna ben kommer du ensam att åka ut på serviceuppdrag hos företagets kunder som mestadels finns inom Sverige och Norden, men även utspridda över hela världen. Du kommer i den här tjänsten ha ett jobb där ingen dag är den andra lik och där du plötsligt kan behöva åka till någon kund utomlands. Din flexibilitet i detta är därför mycket viktig och du kommer att spendera ca 60–70 nätter per år på annan ort. Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara att programmera och köra igång maskiner på hemmaplan, när maskinen sedan finns hos kund kommer du att åka dit för att installera och utbilda kunden i hantering av maskinen. När maskinen sedan är igång och behöver service är det bl.a. du som sköter denna.

Om företaget
Vår kund tillverkar specialbeställda rörbockningsmaskiner, både elektriska och hydrauliska, helt utifrån sina kunders individuella behov och krav. Företagets kunder finns utspridda över hela världen dock med majoritet inom Sverige och Norden. Länder utanför Norden där det just nu är många kunder är Kina, Indien, USA, Tyskland och Frankrike. Vår kund är ett stabilt företag där man värderar trygghet och trivsel högt. De erbjuder sina anställda bra villkor med personalförmåner såsom bl.a. friskvårdsbidrag. Mer information om företaget ges vid intervjutillfälle.

Din profil
Skallkrav: - Goda kunskaper inom mekatronik, alternativt goda kunskaper inom el/styrteknik. - B-körkort - God svenska och engelska i både tal och skrift - Datorvana Meriterande: - Eftergymnasial utbildning inom el/mekatronik/automation/styr och regler - Ett mekaniskt intresse där du gillar att ex. skruva med bilar eller annan teknisk utrustning Personliga egenskaper: Du är en äventyrlig person som gillar att den ena dagen inte är den andra lik. Du är flexibel och gillar att resa både med bil och flyg. Du är en ansvarsfull person som tycker om att arbeta självständigt. Du ser lösningar framför problem och föredrar struktur för att nå bästa resultat.

Om oss
Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb. Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag

Villkor
Start: Omgående eller enligt överenskommelse Arbetstider: 7–16, med perioder av både övertid och resor Omfattning: Heltid Placeringsort: Värnamo Lön: Efter överenskommelse Vi behandlar ansökningar löpande, tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan redan idag!

Referens

20038

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till