Jobbet Resande servicetekniker / underhållsmekaniker / maskinteknik har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Resande servicetekniker / underhållsmekaniker / maskinteknik publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Kungsbacka

Arbetsbeskrivning

Vill du utveckla dina tekniska kunskaper och få arbeta med komplexa maskiner? Trivs du med variation i vardagen och att vara ute där det händer? Som servicetekniker på NOXON erbjuds du möjligheten att vara en nyckelspelare i företagets fortsatta framgångsresa.

Om företaget

NOXON utvecklar, säljer, tillverkar och servar dekantercentrifuger till exempelvis kommunala reningsverk, pappers- och massaindustrier, fiskeindustri och gruvindustri över hela världen. Huvudkontoret med produktion finns i Fjärås där 30 medarbetare arbetar. Du ingår i eftermarknadsteamet där du får ta del av kompetens inom området och får möjlighet att bidra till företagets fortsatta utveckling inom eftermarknadsarbete

Arbetsuppgifter

Som servicetekniker på NOXON arbetar du med underhåll, reparation och uppdrageringar på företagets olika produkter. Du åker på planerade uppdrag samt agerar på akututryckningar vid behov, där du har nära kontakt med servicekoordinator för att stämma av förändringar som kan ske under dagen. Uppdragen är av bred variation och kan innefatta både mekaniska reparationer såsom balanseringar och lagerbyten, till byte av elektriska komponenter. Maskinerna är stora och komplexa och du kommer inledningsvis få introduktion till produkterna och stöttning av kollegor, för att efterhand arbeta självständigt ute hos kund. Du arbetar över ett stort kontaktnät av kunder och kollegor där du agerar konsulterande i tekniska frågor, beställning av reservdelar samt dokumenterar och rapporterar genomfört arbete. I denna tjänst reser du i arbetet med cirka 2–4 övernattningar per vecka, främst i Sverige och du har tillgång till egen servicebil.

Formella krav

• Utbildning och/eller arbetslivserfarenhet inom underhåll och installation av industriell utrustning • Körkort B • Du talar och skriver obehindrat på svenska • Det är meriterande med erfarenhet inom el och automation För att trivas i den här rollen tycker du om att resa i arbetet och träffa kunder. Du har ett tillmötesgående sätt som gör att du lätt bygger relationer med de du träffar. Du ser möjligheter i kontakten med kunder och strävar efter att leverera en hög service och lägger stor viktigt vid kvalitet i arbetet. Vidare tar du ansvar för ditt eget arbete samt ber om hjälp när du behöver och vågar ta beslut, eftersom du ofta är ansvarig på plats ute hos kund.

Övrig information

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, där du anställs direkt hos NOXON. Bravura och NOXONs önskemål är att alla frågor, samtal och mail kring tjänsten och rekryteringsprocessen processen går till Bravura. Start: Enligt överenskommelse Plats: Utgår från hemmet Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/ Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: fälttekniker, servicetekniker, underhållsmekaniker, mekaniker, reparatör, mekanik, hydraulik, el, elektronik, svets, maskinstyrning, automation, vibration, rotation, centrifug, dekantcentrifug, reningsverk, miljöteknik, verkstad, industri, installation, underhåll, reparation, driftsättning, tekniker, heltid, Fjärås, Kungsbacka

Referens

2550301

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till