Jobbet Resande Serviceingenjör/Elektroingenjör sökes till JEOL! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Resande Serviceingenjör/Elektroingenjör sökes till JEOL! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Sollentuna

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi en serviceingenjör/elektroingenjör till JEOL! Är du utbildad ingenjör inom elektroteknik, teknisk fysik eller liknande och på jakt efter en spännande tjänst i ett globalt företag? Då kan det vara dig vi söker!

Information om uppdraget:

JEOL är ett globalt företag och en av de världsledande tillverkarna av elektronoptiska och analytiska instrument samt utrustningar för provpreparering. De har sitt huvudkontor i Japan, och kontor i över 30 länder med totalt över 3 000 anställda. Som ett globalt företag går de i bräschen för utveckling, tillverkning och tillämpning av high-end vetenskapliga instrument.

JEOL expanderar sin verksamhet och letar nu efter en resande Serviceingenjör för segmentet teknisk support elektronmikroskopi, med bas i Sollentuna Stockholm. Du kommer att vara en del i ett litet team av ingenjörer, och ansvara för installation, förebyggande underhåll, reparationer och felsökning av elektronmikroskop i Norden. Kunderna är bland annat forskningsinstitut inom trä, metall och läkemedel samt Universitet och Högskolor. Arbetet medför resor i hela Norden varpå många övernattningar förekommer. På sikt det kan även förekomma resor till JEOL´s utvecklings- och produktionsenheter i Europa och Japan.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer bli anställd av JEOL och inleds med en provanställning på 6 månader. Det är vi på StudentConsulting som ansvarar för rekryteringsprocessen och vid frågor om rollen går det bra att kontakta ansvarig rekryterare. Du kommer att utgå från deras kontor i Sollentuna. Detta är en heltidstjänst och arbetstiderna är 8.30-17. Urval och intervjuer hålls löpande och tjänsten tillsätts när vi hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för denna tjänst har du en teknisk utbildning på kandidatnivå eller högre, exempelvis inom elektroteknik, teknisk fysik eller liknande. Har du läst en yrkeshögskoleutbildning inom relevant område är även det aktuell. Det är mycket meriterande om du tidigare arbetat med support av teknisk utrustning, så som olika analysinstrument. Du har förmåga att utföra systematisk felsökning i ett komplext system, inklusive elektronik, datorer, vakuumteknik och mekanik. Du har goda kunskaper i svenska och engelska samt gärna ett nordiskt språk.

Tjänsten ställer krav på B-körkort och vi ser gärna att du har tillgång till bil. Som person är du lättlärd, väldigt tekniskt intresserad samt brinner för teknisk problemlösning. Till en början kommer du att åka tillsammans med erfarna kollegor, men så småningom kommer du att arbeta självständigt mot JEOL’s olika kunder. Du trivs således med att arbeta självständigt, men har inga problem att bemöta olika typer av människor, är serviceinriktad och flexibel.

Är det dig vi beskriver? Ansök redan idag då urval sker löpande!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

52746

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till