Jobbet Resande montör / Hissmontör / Fälttekniker har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Resande montör / Hissmontör / Fälttekniker publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Trivs du med praktiska arbetsuppgifter och lockas av att arbeta ute på fält? Har du ett tekniskt intresse och tycker om att arbeta i team? Kranpunkten erbjuder dig en roll där du får möjlighet att utveckla dina montörkunskaper.

Om företaget

Kranpunkten AB är en ledande specialist inom lyftmaskiner till bygg och industri, med uthyrningsverksamhet etablerad i hela Skandinavien. Som specialist i deras egen nisch inom liftar, bygghissar, plattformar, hängställningar, teleskoplastare, truckar och tillhörande utbildningar har de sedan starten 1989 byggt upp stor erfarenhet och teknisk kompetens, där varje medarbetare ansvarar för att varje enskilt verksamhetsområde håller deras högt uppsatta kvalitetsmål. Kranpunkten AB är ett expansivt företag som präglas av en familjär, trygg och prestigelös arbetsmiljö.

Arbetsuppgifter

Som resande montör monterar och demonterar du bygghissar samt utför lättare felsökning av hissarna. Du utgår från depån i Sisjön där du tillsammans med en kollega hämtar upp en av Kranpunktens servicebilar och åker ut uppdrag hos kunder. Vidate utför du service och underhåll på Kranpunktens maskiner samt svarar på tekniska frågor från kunder och operatörer. Uppdragen sträcker sig från Karlstad till Varberg, där det i undantagsfall förekommer uppdrag som kan innebära övernattningar på annan ort. Detta är ett bemanningsuppdrag på 6 månader med god chans till förlängning.

Formella krav

• B-körkort • Flytande svenska i tal och skrift • Meriterande med kunskaper inom el • Meriterande med truckkort För att lyckas i rollen är du handlingskraftig och ser lösningar framför hinder i ditt arbete. Du är flexibel som person och trivs i en miljö där ingen dag är den andra lik. Vi tror att du som söker tjänsten har en god kommunikativ förmåga och trivs med mycket kontakt med både kollegor och kunder.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju. Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 6 månader. Du kommer att vara anställd av Bravura och arbeta som konsult hos Kranpunkt. Det finns goda möjligheter till förlängning av konsultuppdraget i ytterligare 6 månader. Start: Enligt överenskommelse Plats: Göteborg Lön: 28 362 kr i månaden enligt GFL Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: Montör, tekniker, el, lyft, fysiskt arbete, bygghiss, hiss, klätterställning, hissmontör, Kranpunkten i Båstad, heltid, Göteborg

Referens

2448101

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till