Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Resande automationstekniker till miljöteknikföretaget Logiwaste job in Upplands Väsby at FMR - Din HR-Partner

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Resande automationstekniker till miljöteknikföretaget Logiwaste på FMR - Din HR-Partner

Resande automationstekniker till miljöteknikföretaget Logiwaste

FMR - Din HR-Partner Upplands Väsby, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Resande automationstekniker till miljöteknikföretaget Logiwaste

Är du en erfaren automationstekniker med gedigen kunskap i bagaget och vill bredda dig kompetensmässigt? Vill du bli del av ett modernt och innovativt bolag där du får lära dig mer om el, automation och spännande teknik i övrigt? Härligt!

Som resande automationstekniker hos Logiwaste får du inte bara följa med på vår utvecklingsresa, utan även till våra siter runt om i Sverige och Skandinavien. Kort och gott en spännande och varierande tjänst som inte liknar någon annan.

Få en arbetsdag som präglas av omväxling och modern teknik
Vi är Logiwaste – en ledande nordisk aktör inom sopsug och automatiserad insamling av avfall. Som tekniker hos oss får du arbeta både praktiskt och tekniskt med fokus på att installera Logiwastes styrsystem i kundprojekt. Konkret innebär det att ta ansvar för hela installations- och driftsättningsprojektet. Du designar projektet, beställer material, håller koll på logistiken och installerar anläggningen. Ditt uppdrag är mestadels självständigt vilket gör dig till en viktig kugge i bolaget.

Ungefär en tredjedel av tiden kommer du att befinna dig på Logiwastes moderna kontor i Upplands Väsby, Stockholm, därför vill vi att du bor med goda kommunikationer dit. I övrigt är du ute på kundanläggningar runt om i Mälardalen, övriga Sverige och Skandinavien. Arbetet bjuder på ca 5-10 övernattningar per månad – ofta reser du tillsammans med dina kollegor!

Modern teknik, platt organisation och kompetensutveckling


– Varför du ska välja Logiwaste som din nya arbetsgivare!

» Hos Logiwaste får du arbeta med häftig teknik där sopor sugs genom rör med hjälp av vakuum. Själva tekniken är ny, annorlunda med en spännande framtid.

» Här blir du en del av en platt organisation utan hierarkier eller mellanchefer. Hos oss pratar du direkt med projektledarna, VD:n och alla andra.

» Vi erbjuder ett särskilt roligt jobb för dig med tekniskt intresse som vill bredda din kompetens. Här omges du av människor som kan allt om luftflöden, fläktsystem, mekanik och automation – den perfekta skolan för dig som aldrig vill sluta utvecklas.


Möt din framtida kollega Lukas, resande tekniker hos Logiwaste sedan 2019.

Vad gjorde att du sökte dig till Logiwaste?
– Efter flera år som ledande elektriker på ackord var jag trött på entreprenadarbete. Det var mycket grovgöra och lite eget tänkande, vilket jag kände att jag var färdig med. Jag ville utvecklas tekniskt och på Logiwaste fick jag testa på modern teknik som verkligen satte mina färdigheter på prov. Jag fick en rivstart och kom snabbt i arbete!


Vad är det bästa med att vara resande tekniker hos Logiwaste?
– Det bästa är den fantastiska variationen jag får i mitt arbete! Här är det olika arbetsuppgifter varje dag och de är både praktiska och teoretiska. Framförallt är arbetsuppgifterna av en mer spännande och avancerad karaktär som gör att jobbet aldrig blir tråkigt. Att jag dessutom jobbar tillsammans med andra kunniga och trevliga installatörer är också viktigt eftersom vi reser så pass mycket. Allt som oftast passar vi på att gå ut och äta middag ihop, i Oslo, Trondheim, Helsingborg eller var vi nu råkar vara.


Vi letar efter dig – en driven automationstekniker redo för nästa steg i karriären
Nu letar vi efter dig med flera års erfarenhet som automationstekniker med en genuin vilja att utvecklas i din yrkesroll. Du behöver vara en utåtriktad person med vana att driva projekt från start till mål. För att briljera i den här rollen behöver du även ha stor erfarenhet av att planera arbeten, lösa problem på plats, och vara bra på att kommunicera möjligheter och problem till projektledare och andra ansvariga internt.

Du behöver dessutom tycka om att lära dig nya saker och ha ett stort intresse för automation, givare, nätverk och datorer. I utbyte lovar vi en arbetsplats med mycket stora möjligheter att utvecklas.

Är du vår nya kollega? Vi hoppas det!

Varmt välkommen med din ansökan snarast.

I denna rekrytering samarbetar vi med FMR Rekrytering. Har du frågor är du välkommen att kontakta Krister Eliasson på telefon 0707-899606. Vi intervjuar löpande så vänta inte med din ansökan.

Logiwaste strävar efter att tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten och ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter. Läs mer om Logiwaste på www.logiwaste.com

 

Rekommenderade jobb

Resande automationstekniker till miljöteknikföretaget Logiwaste
FMR - Din HR-Partner Upplands Väsby Heltid
Servertekniker Windows
Quest Consulting Stockholms län - Stockholm Heltidsanställd
Ej angett
Supporttekniker till servicedesk
Quest Consulting Stockholms län - Stockholm Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 1106_GS_FMR