Jobbet Reporter Hänt-gruppen har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Reporter Hänt-gruppen publicerad av Aller media

Heltidsanställd
Stockholm
17 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Älskar du nöjesjournalistik? Är du nyfiken och nyhetsdriven? Har du bra koll på nöjesvärlden och tycker om att hitta och förädla materialet som sticker ut i bruset? Tycker du om att tävla?

Då har vi ett spännande jobb åt dig inom Hänt-gruppen på Aller Media.

Om tjänsten
Inom Hänt-gruppen bevakar vi den svenska nöjesscenen och skriver om personligheterna och företeelserna inom underhållningsbranschen.
Som reporter på vår redaktion är du en del av innehållsnavet i vår satsning på våra printprodukter och nya Hänt.se – och arbetar med uppgiften att svara upp mot vår vision att vara ”Sveriges mötesplats och nyhetskälla för dig som älskar nöjesvärlden”.

Du är både ute på fältet och jobbar från hemmaredaktionen, du skriver artiklar, du jobbar med rubriker och bilder i presentationen av materialet, och får även gärna bidra i vår tv-bevakning.

Det här är en tillsvidareanställning och du kommer att sitta på vårt kontor vid Östermalmstorg i Stockholm.

Vem är du?
Du är utbildad journalist och har med fördel en bakgrund som reporter inom kvällspress eller andra mediehus med ambitiös online-satsning. Du är en snabb skribent och du har en känsla för vinklar/hur materialet bäst når ut så effektivt som möjligt.

Tekniskt är det meriterande med kompetens i program som Wordpress och Photoshop.

Självklart har du ett stort intresse för den svenska nöjesscenen. Som person trivs du med att arbeta i team och drivs av tävlingen i att producera en attraktiv produkt. Du är kreativ, har ett stort engagemang och affären i fokus.

Sök!
Du ser förmodligen denna annons via din mobil, därför har vi gjort det enkelt för dig att ansöka direkt från mobilen. Med ett enkelt klick kan du ansöka redan nu med din LinkedIn-profil eller bifoga ditt CV via Dropbox eller Google Drive. Vi utvärderar kandidater löpande så sök tjänsten redan idag. Välkommen med din ansökan senast den 31 oktober.

Har du frågor? Kontakta:
Redaktionschef Anders Burström på  anders.burstrom@aller.com

Om Aller media
Aller media är marknadsledande inom populärpress i Sverige, med en marknadsandel på 64 %. Vi har några av Sveriges mest välkända varumärken inom tidskrifter, såsom ELLE, Må Bra, Svensk Damtidning, ELLE Decoration, Allers, Hänt TV, Baaam, Femina och Residence.
Vi har levererat avkoppling, underhållning och inspiration till miljoner läsare sedan 1894. Vår omvärld har förändrats sedan dess och vi utvecklar ständigt nya sätt att engagera, ge upplevelser och tjänster till våra läsare, användare, besökare och följare – både i tryckta och digitala medier såväl som i den fysiska världen.
Vår affärsidé är att genom starka varumärken och innehåll med hög redaktionell kvalitet skapa och sälja underhållning och inspiration till kvinnor.
Vi har kontor i Stockholm och Malmö. Huvudkontoret ligger i Stockholm. Aller media äger även Make Your Mark, OTW och Narva.

Referens

578_GS_ALLERS

Video


Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till