Jobbet Reportageredaktör med digital kompetens till Femina har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Reportageredaktör med digital kompetens till Femina publicerad av Aller media

Jobbet utgår om 3 dagar
Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Reportageredaktör med digital kompetens till Femina

Vill du vara med på vår spännande resa när vi skapar en ny gemensam redaktion för två av Sveriges främsta varumärken inom mode, livsstil och inredning? Är du en idéstark, erfaren och digitalt kompetent reportageredaktör med passion för kvalitetsjournalistik, multimedialt berättande och dess genomslag? Då kan du vara den vi söker!

Femina vill göra kvinnors liv rikare med god läsning och en spännande blandning av yta och djup – vi brinner för att ge inspiration till kvinnor som är nyfikna, öppna och vill unna sig något extra.

Med start i juni flyttar redaktionerna för Femina och Residence ihop i Aller medias centralt belägna lokaler på Humlegårdsgatan Stockholm. I samband med detta inleder vi också en stor digital satsning för båda varumärkena – och nu söker vi en driven redaktör med fokus på reportage, intervjuer och fördjupande innehåll för primärt Feminas olika kanaler, både de digitala och papperstidningen.

Tillsammans når varumärkena Femina och Residence redan hundratusentals kvinnor varje vecka i sina digitala kanaler. Nu siktar vi ännu högre och vill skapa morgondagens innehållserbjudande för våra fantastiska målgrupper. I detta arbete kommer Feminas erkända kvalitetsjournalistik, och hur vi tar den till nästa nivå, att bli en viktig pusselbit.

Vi söker därför dig som:

  • Brinner för att hitta unika stories – människorna, ämnena och berättelserna som angår just Feminas läsare och användare.
  • Har en utbildning inom journalistik medier eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
  • Har erfarenhet av flermedial digital innehållspublicering på en redaktion med höga räckviddsmål och höga krav på innehållskvalitet.
  • Förstår och har kunskaper om olika trafikkällor och kan kvalitetssäkra att innehållet som produceras når fram till målgruppen via rätt kanaler.
  • Känner dig hemma i en organisation som arbetar digital first och är van att jobba datainformerat.

Meriterande om du

  • Har god eller grundläggande kompetens inom rörlig bild och ljud.
  • Har arbetat på en redaktion som arbetar med digital prenumerationsaffär.

Sök!

Hos oss får en viktig på en spännande och kreativ arbetsplats i ett mediehus där vi är drivna och gillar förändring, samtidigt som vi bryr oss om varandra. Vi är ett företag med mycket kärlek för både anställda, våra användare och våra kunder.

Vi utvärderar kandidater löpande, så sök tjänsten snarast – senast dock den 28 juni 2019. Tjänsten är på heltid och placerad på vårt kontor i Stockholm. Tillträde efter överenskommelse.

Har du frågor angående tjänsten eller företaget? Kontakta Åsa Liliegren, asa.liliegren@aller.com inga ansökningar via mail.

Vi ser fram emot din ansökan!

**

Det här är Aller media!

Vi är ett mediehus med en familjärkänsla som ligger i framkant och drivs framåt av vår vision, att göra kvinnors liv rikare. Vår affärsidé är att genom starka varumärken och innehåll med hög redaktionell kvalitet skapa underhållning och inspiration till kvinnor. Vi utvecklar ständigt nya sätt att engagera, ge upplevelser och tjänster till våra läsare, användare, besökare och följare – både i tryckta och digitala medier såväl som i den fysiska världen.

Det krävs en skön mix av människor, passioner och talanger för att driva och utveckla ett av Sveriges ledande mediehus. Som arbetsgivare strävar vi efter att erbjuda de utmaningar våra medarbetare vill ta sig an, vilket innebär ständig utveckling för våra medarbetare, för inom Aller media myllrar det av möjligheter för dig som har viljan och modet att ta för sig.

Vi har centrala kontor med sköna takterrasser både på huvudkontoret i Stockholm och i Malmö. I koncernen Aller media ingår Make Your Mark, OTW och Narva, vi skapar samt utvecklar några av Sveriges mest välkända varumärken inom tidskrifter, ELLE, Må Bra, Svensk Damtidning, Allers, Hänt TV, Baaam, Femina och Residence.

Välkommen med din ansökan till Aller media.

Referens

627_GS_ALLERS

Video


Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till