Jobbet Reparatör till Euromaint i Malmö har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Reparatör till Euromaint i Malmö publicerad av TNG

Heltid
Malmö
4 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi en Reparatör till EuroMaint i Malmö!

Har du någon gång sett på formel 1? Ja, då kanske du också har imponerats av systematiken kring depåerna? Snabbheten och kunnandet är otvivelaktigt. Helt olikt är det faktiskt inte i Euromaints verkstadsdepåer, tågen kommer in och de ska med hög säkerhet servas, repareras och sedan ut i spåret igen. Nu ges du chansen att vara en del av det genom att arbeta med underhåll och reparation av tåg på Euromaints verkstad i Malmö. Här får du jobba i en bransch i stark tillväxt, i ett tryggt företag med hög stabilitet och samtidigt bidra till framtiden för spårtrafikbundna fordon och passagerarvagnar. Tycker du om att hitta nya sätt att lösa dagliga frågor som uppkommer i rollen som reparatör och har ett tekniskt intresse - då är det här rollen för dig!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Nu ges du möjligheten att arbeta som reparatör i ett arbetslag med stark teamkänsla där alla ges ansvar att utföra fackmannamässiga reparationer och underhåll av spårtrafikbundna fordon. För rätt person kan utvecklingsmöjligheterna vara stora och du kommer kontinuerligt att utbildas och fördjupas inom området.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som reparatör kommer du att arbeta med:

  • Underhåll, felsökning och reparationer av tåg i arbetslag
  • Hantera och signera kontrolllistor utifrån gällande rutin samt krav i verksamhetsledningssystemet
  • Avrapportera utfört arbete och material i ledningssystem
  • Uppmärksamma och avrapportera avvikelser i kvalitet eller arbetsmiljö

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att arbeta i ett arbetslag på Euromaints verkstad i Malmö och ges samtidigt möjlighet att aktivt delta i förbättringsarbete och verka för ordning och reda på arbetsplatsen. Vi ser gärna att du aktivt tar ansvar för utförandet av arbetslagets gemensamma uppgifter och säkerställer ordning på verktyg och utrustning. Arbetet är ett skiftarbete, vilket innebär arbete även under nätter och helger.

VEM ÄR DU?

Vi tror att du har minst gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot fordonsteknik eller motsvarande. För att kunna utföra reparationer bör du ha el-kännedom, ha en teknisk kunskap inom el, mekanik, pneumatik eller fordon. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med reparationer och service av produktionsutrustning, tex automationstekniker. Har du erfarenhet av lean production är det ett plus.

Vi tror att du är en person som gärna vill utvecklas och lära nytt, har hög servicekänsla och tycker om att samarbeta. Är du systematisk i ditt arbetssätt och tycker om att lösa problem, ja då kommer du att trivas på Euromaint. Eftersom underhåll och reparation innebär säkerhetsrelaterade arbeten enligt skrivna instruktioner  samt dokumentation av utfört säkerhetsarbete så krävs god kommunikationsförmåga på svenska i tal och skrift.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Referens

ED4929BC64F946009D06E793BC5E5865

Om företaget

Läs mer om vårt rekryteringsföretag och bemanningsföretag.

TNG är ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag som rekryterar fördomsfritt. Läs mer här.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till