Jobbet Reparatör på HELTID sökes omgående! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Reparatör på HELTID sökes omgående! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Borås
0,00kr/ år

Arbetsbeskrivning

Är du driven och trivs i ett arbete där du får ta eget ansvar? Trivs du med ett arbete som är varierande och där du får bemöta kunder? Då är detta en tjänst för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker dig som vill arbeta som reparatör hos vår kund Riksbyggen i Borås. Denna tjänst innebär att du kommer ingå i reparatörsgruppen och utföra reparationer åt bostadsrättsföreningar.

Vi ser gärna att du har någon typ av relevant yrkesutbildning inom fastighetsreparationer. Du tycker om att lösa praktiska uppgifter, är kvalitetsmedveten och har förmågan att lägga upp ditt arbete på ett effektivt sätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande arbete. Vi ser det som mycket meriterande om du har fördjupade kunskaper inom VVS.
B körkort är ett krav för denna tjänst eftersom du kommer använda tjänstebil i arbetet då du tar dig mellan olika fastigheter. Datorn är ett naturligt inslag i arbetet för alla Riksbyggen anställda..

Detta söker vi:

Vi vill att du har ett intresse för kundbemötande och service samt att du är driven och engagerad i det du gör! Du har ett öga för vad som behöver göras och hur det skall utföras! Som person är du ansvarsfull, plikttrogen och organiserad. Stämmer detta in på dig? Sök redan idag, då vi behandlar våra ansökningar löpande.
Arbetstiderna är förlagda mellan måndag till fredag mellan kl 7-16
Tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt kandidat med start omgående!
Uppdraget pågår under 6 månader med chans till övertag hos kund därefter.

Du kommer att vara anställd av StudentConsulting men uthyrd till vår kund. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

42182

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Industri - tillverkning - maskin - Borås).
Du kan avregistrera dig när som helst.