Jobbet Reparatör /Tågmekaniker har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Reparatör /Tågmekaniker publicerad av Lernia

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Reparatör

Arbetar du idag som Mekaniker, Fordonstekniker, Servicetekniker eller Automationstekniker? Har du ett stort mekaniskt intresse? Då ska du söka till arbetet som Reparatör hos EuroMaint Rail på bangården i Hagalund, Solna.

Arbetet som Reparatör på EuroMaint innebär att du ansvarar för reparationer och underhåll av SJ s samtliga spårtrafikbundna fordon och passagerarvagnar.

Som Reparatör arbetar du alltid tillsammans och tillhör en arbetsgrupp med kollegor i ett arbetslag. Som Reparatör / Mekaniker kommer du att reparera allt från motorer på lok, till bromsblock, hjul och samtliga andra delar på tågen.

 EuroMaint har mycket höga säkerhetskrav och rutiner för rollen gällande arbetsmiljö, trafiksäkerhet, kvalitet och effektivitet. När du blir anställd kommer du att få ett mycket omfattande utbildningspaket och säkerhetsgenomgångar. Internutbildningen ger behörighet att arbeta med våra fordon.

Vi ser att du har examen från gymnasium, meriterande med verkstadsmekanisk, fordonstekniskt eller automationstekniker utbildningen alternativt annan likvärdig teknisk utbildning. I rollen behöver du kunna läsa enklare el-schema. Har du kunskaper inom lean production är det meriterande. Gärna erfarenhet av arbete med reparationer och service av produktionsutrustning.

Eftersom vi utför säkerhetsrelaterade arbeten enligt skrivna instruktioner samt dokumenterar på utfört säkerhetsarbete så krävs god kommunikationsförmåga på svenska i tal och skrift.

Personlighet

Som person har du en hög ansvarskänsla och ett högt säkerhetstänkande. Du är en flexibel, ansvarstagande och positiv person med god kommunikationsförmåga. Vi värdesätter egenskaper som visar att du är öppen för förändringar och gillar att hitta nya sätt att lösa dagliga frågor som uppkommer i rollen som Reparatör.

 Vi söker dig som kan arbeta skift i ett rullande schema, arbetet innebär även nattskift och tjänstgöring var tredje helg.

 Fast månadslön enligt Euromaint s kollektivavtal. Ob-tillägg och övertidsersättning tillkommer.

Arbetstiden varierar mellan 36 – 38 timmar per vecka, enligt gällande skiftschema. Flera dagars ledighet ges mellan skiften.

Parkeringsmöjlighet finns vid Hagalundsverkstaden.

Friskvårdsbidrag, fri medicin och sjukvård upp till högkostnadsskydd.

Provanställning direkt hos EuroMaint Rail AB, därefter tillsvidareanställning.

 Vi tillsätter kandidater löpande, så Välkommen att söka redan nu! 

 Om företaget

Euromaint erbjuder kvalificerat tekniskt underhåll av SJ s lok, personvagnar och X2000.  Euromaint har kompetens inom alla typer av spårburna fordon för persongodstrafik samt infrastrukturarbeten. Här arbetar Sveriges främsta specialister inom underhåll av järnvägsfordon. Underhållserbjudandet omfattar allt från trafiknära underhåll till fältservice, revisioner och utveckling av underhållskoncept. 

Referens

45640

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till