Jobbet Reparatör Elfordon/CNC till Euromaint har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Reparatör Elfordon/CNC till Euromaint publicerad av TNG

Jobbet utgår om 6 dagar
Heltid
Malmö
0,00kr/ år
1 ansökan

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi en Reparatör med fokus på elfordon och CNC-svarvning till Euromaint Rail i Malmö!

Här är tjänsten för dig som vill arbeta med teknik och underhåll i framkant på EuroMaint Rail i Malmö! Vem har inte förundrats över kraftfullheten i maskineriet som driver våra tåg över järnvägsspåren? Detta är möjligheten för dig som brinner för mekaniken och tekniken bakom farten! Som Reparatör på EuroMaint arbetar du med tågbranschens svar på Formel 1 - och ansvarar för att reparera och underhålla vår viktigaste infrastruktur i Sverige. Med din tekniska kompetens inom elektronik och CNC-svarvning bidrar du till att driva tågsverige framåt. Är det dig vi letar efter?

Varmt välkommen in med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här får du arbeta i en bransch i stark tillväxt, i ett tryggt företag med hög stabilitet och samtidigt bidra till framtiden för spårtrafikbundna fordon och passagerarvagnar. Du ges möjligheten att arbeta som reparatör i ett arbetslag med stark teamkänsla där alla ges ansvar att utföra fackmannamässiga reparationer och underhåll av spårtrafikbundna fordon.

För tekniskt intresserade personer med nyfikenhet och framåtanda finns det stora möjligheter att utvecklas hos Euromaint – det gäller både gymnasie- och KY-utbildade personer och tekniker med högskoleexamen. Vi erbjuder dig en flexibel och dynamisk organisation och där de uppmuntrar nytänkande.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Reparatör med fokus på elfordon och svarvning kommer du att arbeta med:

  • Underhåll, felsökning och reparationer av tåg i arbetslag.
  • Utföra svarvning av typen CNC, av hjulaxlar på spårtrafikbundna fordon och vagnar.
  • Hantera och signera kontrolllistor utifrån gällande rutin samt krav i verksamhetsledningssystemet
  • Avrapportera utfört arbete och material i ledningssystem
  • Uppmärksamma och avrapportera avvikelser i kvalitet eller arbetsmiljö

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som Reparatör kommer du att vara en del av ett kompetent arbetslag på Euromaints verkstad i Malmö och ges möjlighet att aktivt delta i förbättringsarbete och verka för ordning och reda på arbetsplatsen. Tillsammans bidrar ni aktivt till att utveckla utförandet av arbetslagets gemensamma uppgifter och säkerställer ordning på verktyg och utrustning. Arbetet är ett skiftarbete, vilket innebär arbete även under nätter och helger. 

VEM ÄR DU?

Vi tror att du har minst gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot fordonsteknik eller motsvarande. För att kunna utföra reparationer bör du ha el-kännedom, ha en teknisk kunskap inom el, mekanik, pneumatik eller fordon. Du har även tidigare erfarenhet av svarvning typ CNC, arbete med reparationer, service av produktionsutrustning. Kunskaper och erfarenhet av lean production ser vi som ett plus. 
Eftersom underhåll och reparation innebär säkerhetsrelaterade arbeten enligt skrivna instruktioner samt dokumentation av utfört säkerhetsarbete så krävs god kommunikationsförmåga på svenska i tal och skrift.

För att trivas och prestera som Reparatör på Euromaint söker vi dig som har en känsla för service och som gärna sträcker ut en hand för att stötta andra. Samtidigt är du självgående och tar egna initiativ, tar ansvar för det du tar dig för och säkerställer att arbetet blir utfört. Du är stresstålig och klarar av att hålla huvudet kallt under press. Du trivs i ett sammanhang där det är mycket att göra och klarar av att hålla en hög grad av effektivitet. 

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Referens

4B6BAD96A6474D3CA60C7BC31B90E85B

Om företaget

Läs mer om vårt rekryteringsföretag och bemanningsföretag.

TNG är ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag som rekryterar fördomsfritt. Läs mer här.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Fordonsteknik - mekaniker - Malmö).
Du kan avregistrera dig när som helst.