Jobbet Reliningstekniker till MCM Relining i Luleå har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Reliningstekniker till MCM Relining i Luleå publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Är du en självgående, flexibel och lösningsfokuserad person som drivs av att få jobba med den senaste tekniken och möjligheten att få jobba med de bästa i branschen? Vill du vara med och bidra till MCM Relinings framgångar? Välkommen med din ansökan

Information om uppdraget:

MCM Relining är ett reliningsföretag med verksamhet i Jönköping, Norrköping, Linköping, Motala, Göteborg, Luleå och Umeå. Relining är att infodra ett gammalt rör med ett nytt. Det ger en glatt och fin yta som minimerar risken för stopp. De har mångårig erfarenhet och utför både punktlagning och totalrenovering.

I rollen som Reliningstekniker kommer du att lära dig mycket om MCM Relinings verksamhet. Det dagliga arbetet går främst ut på att arbeta med installationer, drift och underhåll och delta aktivt i det pågående förbättringsarbetet av processer och arbetssätt. Du kommer också att planera, samordna och utföra renovering av avloppssystem genom strumpmetoden.

Tjänsten är på heltid och dina arbetstider kommer att vara 7–16.
Placeringsort för denna tjänst är Luleå
Körkort B är ett krav.
Start enligt ök.

Detta söker vi:

Är du MCM Relinings nya reliningstekniker?
Till rollen som Reliningstekniker söker vi framförallt dig som är en social och driven person som motiveras av att få jobba med den senaste tekniken och möjligheten att få jobba med de bästa i branschen. Du ska ha erfarenhet av fysiskt arbete och Flexibelt foder 'Strumpmetoden' och vi tar för givet att du är flexibel, har en positiv inställning och är mån om att göra ett bra jobb.
Du gillar att samarbeta och bidra med positiv energi till dina kollegor, vi hoppas att du som söker vill utvecklas långsiktigt tillsammans med MCM Relining.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

53741

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till