Jobbet Relationsskapande innesäljare inom friskvård har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Relationsskapande innesäljare inom friskvård publicerad av Avanzera

Jobbet utgår om 3 dagar
Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Vårt uppdrag:
För anställning hos kund söker vi nu två stycken innesäljare som vill arbeta inom friskvård. Ena anställningen är ett föräldravikariat som kommer att pågå i ca 8 mån och den andra är en tillsvidareanställning. Kund är Sveriges ledande leverantör av utrustning för fysioterapi och friskvård och sitter i Kista, nära både gallerian och olika resekommunikationer.

Tjänsterna är tänkt att starta i början av december, för bästa överlämning. Båda tjänsterna är en tillsvidareanställning på heltid hos kund.


Arbetsuppgifter:
Som innesäljare kommer du att arbeta i en kundnära roll med ledande produkter inom fysioterapi och friskvård. Du kommer att ansvara för företagets direktförsäljning till befintliga och nya kunder via telefon, e-post eller webshop. Du kommer att fungera som rådgivare för olika kundärenden och samarbetar tätt med fältbaserade säljare.

Exempel på arbetsuppgifter:

•Orderhantering
•Säljsupport
•Avtalsförhandlingar
•Fakturering
•Krediteringar
•Övriga administrativa arbetsuppgifter förekommande i tjänsten


Din bakgrund:
Vi söker dig som har intresse för hälsa och friskvård och som har erfarenhet från en liknande tjänst. Utöver eftergymnasial utbildning som gärna kan vara inom ekonomi, ser vi det som meriterande att du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska. Har du även finska eller norska så ses detta som väldigt positivt.

Som person är du ansvarstagande och kombinerar en hög grad av driv och självständighet med en fallenhet för att arbeta i team. Din professionalism präglas av kompetens, att vara målinriktad och av att vårda ditt nätverk och relationer.

Sök redan idag! Då tillsättandet ska ske så snart som möjligt kommer vi att göra vårt urval löpande. Att ansöka tar bara ett par minuter, fyll i dina personuppgifter och ladda upp ditt eget CV så är du en av våra kandidater till tjänsten. Välkommen med din ansökan!


Om oss:
Avanzera har funnits sedan 1998 och är ett auktoriserat företag och har över 100 anställda. Vi vet att varje person är unik och därför månar vi om att ditt nästa steg i karriären ska ge dig kunskap och erfarenhet som just du strävar efter. Vi lägger stor vikt vid personliga relationer och vill att du ska må bra och trivas i samarbetet med oss! Vi är din expert inom konsult- och rekryteringstjänster. Läs mer om oss på www.avanzera.seKontaktperson(er)
Cecilia Wiborg
08-54528303

Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Publiceringsdatum
2019-10-22

Referens

1270

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till