Jobbet Relationsdriven Erfaren Redovisningskonsult till BDO har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Relationsdriven Erfaren Redovisningskonsult till BDO publicerad av Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Tycker du också att det är viktigare att knyta kontakter än att knyta slipsar? Brinner du för service och strävar efter att kunna erbjuda den bästa kundupplevelsen? Då kan relationsbyrån med branschens nöjdaste kunder vara arbetsplatsen för dig!

Arbetsbeskrivning

BDO har nyligen slagit upp dörrarna till nya, fräscha lokaler i centrala Stockholm och vi söker nu förstärkning till vårt nationella redovisningsteam i form av en erfaren redovisningskonsult. I rollen jobbar du nära BDOs kunder med eget kundansvar och varierande arbetsuppgifter. Du bibehåller och utvecklar goda relationer till befintliga kunder inom olika branscher med varierad storlek. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av:

  • Kvalitetssäkring av rapporter
  • Upprättande av månads-, årsbokslut och årsredovisning
  • Ansvar för moms- och arbetsgivardeklarationer
  • Upprättande av bolagsdeklarationer

Tjänsten rapporterar till gruppchefen för det nationella teamet.

Vem är du?

Vi söker dig med universitets- eller yrkeshögskoleutbildning inom ekonomi och minst 3 års erfarenhet av att arbeta inom redovisning. Du har tidigare arbetat på byrå, är van vid kundansvar och att jobba mot deadlines. Vi ser gärna att du har ett stort driv och på sikt skulle vilja avancera till en specialistroll.

Som redovisningskonsult har du hand om ett flertal kunder och agerar bollplank, varför det är viktigt att du är duktig på att bygga relationer, är affärsmässig och har ett stort engagemang. För att passa in hos oss bör du vara relationsdriven och förstå värdet av att sätta människor främst. Det är viktigt att du brinner för service, månar om att leverera den bästa kundupplevelsen, är progressiv och ser kompetens som en viktig konkurrensfördel.

Du erbjuds

Det nationella teamet har en familjär, avslappnad och prestigelös arbetskultur där vi månar om att lyfta varandra. Vi anser att den starka teamkänslan lägger grunden för att vi ska kunna upprätthålla branschens nöjdaste kunder. Vidare är vi progressiva och strävar ständigt efter att ligga i framkant när det kommer till digitalisering och utveckling. I rollen som konsult på BDO kommer du att bredda din egen kompetens samtidigt som du skapar värde för våra kunder.

I den här rekryteringen samarbetar BDO med Jurek Rekrytering och Bemanning och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Emelie Baeckström på tel. 073-745 06 46. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om verksamheten

BDO har genom sin genuina företagskultur, grundad i en stark teamkänsla med relationsskapande medarbetare, toppat Svenskt Kvalitetsindex granskning av kundnöjdhet för sjätte året i rad. Idag är vi världens femte största revisions- och rådgivningsorganisation och i Sverige har vi runt 650 anställda på ett drygt 20-tal kontor. Vi arbetar i en öppen och inkluderande arbetsmiljö, där vi satsar mycket på varje medarbetares utveckling. Läs mer om BDO på www.bdo.se.

Sökord: Accountant, Senior Accountant, Sr. accountant, Financial accountant, Accounting specialist, Redovisningsekonom, Senior redovisningsekonom, Redovisningsansvarig, Redovisningsspecialist, Rådgivare, Auktoriserad redovisningskonsult, Bokslut, Årsredovisning, Fortnox.


Referens

28BD39B98D924B2DAE649B569932B4CE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till