Jobbet Relationsbyggande säljare mot industrin sökes har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Relationsbyggande säljare mot industrin sökes publicerad av Framtiden AB

Heltidsanställd
Karlstad

Arbetsbeskrivning


Drivs du av relationsbyggande försäljning? Har du ett genuint intresse för industrin och tilltalas av att vara på resande fot? Då ska du söka tjänsten omgående!

Dina arbetsuppgifter
Som relationsbyggande säljare hos vårt kundföretag kommer du ha ett stort övergripande ansvar över leverans av slitagedelar till de olika pappersbruken runt om i Sverige. Du kommer arbeta både proaktivt med att bygga och underhålla relationerna med ansvariga personer på industrierna men också proaktivt i den mån att du gör inspektioner och kvalitetskontroller på dem olika pappersmaskinerna. En del av arbetet är mer akut avhjälpande, exempelvis att man får ett samtal om att det omgående behövs reservdelar till vissa maskiner och i vissa fall får man också sätta sig i bilen och åka direkt ut till kunden för att byta ut slitagedelar, om bruket står still. Det är en varierad roll där man både bygger relationer och arbetar med merförsäljning, samt utför jobb direkt på maskinen, så det krävs ett stort tekniskt kunnande.

Om företaget
Mer information om företaget kommer vid intervjutillfället.

Din profil
Vi söker nu dig som har ett stort intresse för pappersindustrin, kanske har du arbetat som mekaniker och vill vidare i din yrkesroll, eller så har du annan relevant erfarenhet av industri. Vi ser också att du har ett särskilt drag mot försäljning och kundrelationer då det som sagt är en bred och varierad roll som innefattar båda delar. Egenskaper som, lyhörd, prestigelös och strukturerad bör passa in i din personbeskrivning.

Skallkrav:
- Arbetslivserfarenhet av att arbeta mekaniskt inom industri
- Behärska det svenska och engelska språket i tal och skrift
- Körkort B*

Meriterande:
- Erfarenhet av liknande säljande roller
- Erfarenhet av resejobb

Om oss
Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

Villkor
Start: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse

Ansökningar behandlas löpande och tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt kompetenser, så tveka inte på att söka tjänsten omgående.

Referens

21775

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till