Jobbet Reläprovare till Mälarenergi Elnät i Västerås har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Reläprovare till Mälarenergi Elnät i Västerås publicerad av MälarEnergi Elnät AB

Jobbet utgår om 7 dagar
Heltidsanställd
Västerås

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Vårt uppdrag är att förvalta och utveckla elnätet i Västra Mälardalen med största möjliga leveranssäkerhet. Vår enhet består idag av 12 personer som arbetar som projektledare och tekniker. Tillsammans ansvarar för och arbetar med vårt egna elnät samt externa tjänster där vi arbetar mot exempelvis industrier. Nu söker vi en reläprovare till vår grupp. 

Det viktigaste för oss är att vi tänker på säkerheten först och arbetar enligt ESA. Vi verkar i vårt närområde och har alltid nära hem. Du ges möjlighet att kunna påverka din egen arbetsdag och vardag genom frihet under ansvar. Det finns goda möjligheter att utvecklas vidare inom bolaget. Välkommen med din ansökan!


ansvarsområde.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innehålla montage, service, underhålls provning, felsökning och idrifttagning av reläer både på våra egna anläggningar som hos externa kunder.

Som reläprovare kommer du bland annat att arbeta med:
• Reläprovning
• Idrifttagning
• Byggnation av anläggningar
• Felavhjälpning

Du ansvarar sedan för din del i dokumentationen av utfört arbete enligt godkända processer och rutiner samtidigt som du aktivt arbetar med att upprätthålla ett välfungerande samarbete med såväl kunder som leverantörer.


arbetstider.

Heltid/Dagtid. Tjänsten är en rekrytering där du blir anställd av Mälarenergi Elnät. Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.


kvalifikationer.

Vi söker dig som har elkraftsutbildning från gymnasiet, YH- alternativt högskola och du har tillsammans med det minst två års arbetslivserfarenhet av reläskydd och selektivitetsplaner och har därmed god kunskap om hur den här tekniken fungerar. Du har god kunskap i elkraftssystemets funktion. Krav för tjänsten är att du har B-körkort. Goda kunskaper i svenska, i såväl tal som skrift, är ett krav. Vi ger gärna att du har en vana vid instrument, vi använder OMICRON CMC256 samt PROGRAMMA Sverker 900 för provning.

Du tar ansvar för ditt arbete, är initiativtagande och du ser till att alltid utföra ditt arbete på att säkert och kvalitativt sätt. Du arbetar noggrant, systematisk och du ser alltid till att göra det som krävs för att få jobbet gjort. Att arbeta självständigt som att som i grupp är något du trivs med. Vidare så ser vi att du har en god serviceförmåga och ser till kundens bästa i alla lägen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du identifierar dig med våra värderingar: Vi vill framåt, Vi är modiga och Vi bryr oss.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.


ansökan.

2020-09-20, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: I denna process samarbetar Mälarenergi Elnät med Randstad. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Maria Frisk, på telefonnummer 072-9889607 eller maria.frisk@randstad.se 

Mälarenergi är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Denna tjänst är säkerhetsklassad och säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Vid en anställning inom Mälarenergi som är placerad i säkerhetsklass 2, är det krav på svenskt medborgarskap. Personer som har dubbelt medborgarskap räknas som svenska medborgare om det ena medborgarskapet är svenskt.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Vårt koncernspråk på Mälarenergi AB är svenska och kan erbjuda språkkurs till kandidater som i övrigt uppfyller kraven och är aktuell för tjänsten.

Referens

201300679

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till