Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Rektor till Uddevalla kommun jobb i Uddevalla på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Rektor till Uddevalla kommun på Randstad AB

Rektor till Uddevalla kommun

Randstad AB Uddevalla, Västra Götalands län Heltid


arbetsbeskrivning.

Är du en utvecklingsinriktad rektor med helhetssyn och ett tydligt, lyhört och inspirerande ledarskap? Vill du vara med och forma morgondagens skola i Uddevalla kommun? Då kan det vara du som är Linneaskolans nya rektor! 

Nu söker vi en rektor till Linneaskolan i Ljungskile. Linnéaskolan är en 7-9 skola belägen i Ljungskile med utsikt över Ljungskileviken och Orust. Skolan har ca. 300 elever. Fokus är att möta varje elev där den befinner sig. Skolan arbetar med tvåpedagogsystem i vissa klasser och ämnen. Skolans utvecklingsfokus är för närvarande differentierad undervisning. Inom en framtid kommer det att byggas en ny skola i Ljungskile som kommer att bli en F-9-skola där du kommer ha möjlighet att påverka och samarbeta med rektorer i området.

Du har som rektor i grundskolan i Uddevalla kommun förmånen att arbeta i en rektorsgrupp. Hos oss har du stor frihet att tillsammans med dina medarbetare utforma er specifika verksamhet, samtidigt som du aldrig står ensam med de större utmaningarna.


ansvarsområde.

Du kommer att arbeta tillsammans med yrkesskickliga rektorskollegor och med stöd av vårt förvaltningsteam. Grundskolan leds av en verksamhetschef, två sektionschefer samt ytterligare nyckelfunktioner som bildar en ledningsgrupp. Rektorsgruppen uppgår till ca 25 där även enhetschefer ingår. Gruppen präglas av en stark "dela-kultur" och kollegialt lärande. En uppskattad resurs för rektorerna är utvecklingsenheten, grundskolans egen avdelning för stöd och råd i systematiskt kvalitetsarbete, kompetensutveckling och rektors pedagogiska ledarskap. Du har som rektor tillgång till administrativt, ekonomiskt och juridiskt stöd. 

Din främsta uppgift som rektor kommer bli att, tillsammans med rektorskollegor och medarbetare, utveckla verksamheten ur ett helhets- och elevperspektiv.

• Du har ett gott förhållningssätt och lätt för att bygga goda relationer.
• Du trivs med att arbeta i team.
• Du drivs av en vilja att arbeta målinriktat och att åstadkomma resultat. Du skapar engagemang och delaktighet hos dina medarbetare i arbetet med verksamhetens gemensamma mål och kulturbyggande av en ny skola.

Tjänsten omfattar ansvar för verksamhet och verksamhetsutveckling, ekonomi och medarbetare samt arbetsmiljö för medarbetare och elever. Grundskolans fokusområden är ökad måluppfyllelse samt trygghet och studiero.


kvalifikationer.

Akademisk högskoleexamen med pedagogisk inriktning krävs. Du behöver ha erfarenhet av arbete i pedagogisk verksamhet. Rektorsutbildning samt erfarenhet av att ha arbetat som rektor kommer att bedömas som meriterande vid rekryteringen. Du behöver vara väl insatt i lärprocesser och förutsättningar för lärandet.

Genom ett aktivt deltagande i den dagliga verksamheten entusiasmerar du din personal, har visioner men också förmågan att omsätta idéer till praktisk handling. I ditt ledarskap bygger du framgångsrikt en vikänsla såväl med personal som med kollegor och lagspel och samarbete genomsyrar ditt arbete samtidigt som du är en trygg, tydlig och viljestark ledargestalt. Du är en person som har lätt för att bygga goda relationer och har samtidigt förmågan att skapa struktur och ordning. Vi vill att du som söker denna tjänst har stor drivkraft, vilja och uthållighet i skolutvecklingsprocesser och att bygga en ny skola.

Hos oss får du förutsättningar att lyckas som rektor! Välkommen med din ansökan! 


ansökan.

I denna rekrytering samarbetar Uddevalla kommun med Randstad. Välkommen med din ansökan senast den 30 november. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför så snart som möjligt. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Petra Pettersson på [ Email address blocked ]
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201366005