Jobbet Rekryteringskonsult till vårt kontor i Malmö har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Rekryteringskonsult till vårt kontor i Malmö publicerad av PAf Rekrytering AB

Full-Time
Malmö

Arbetsbeskrivning

I PAf-Gruppen ingår:

PAf Rekrytering har sedan 1993 byggt upp en unik kunskap och erfarenhet om hur våra kunders resultat ökar genom att rekrytera rätt kompetens. Vi utför rekrytering och bemanning av kvalificerade tjänstemän, specialister, säljare och chefer.

PAf Personal & Ledarutveckling hjälper chefer, tjänstemän och kollektivanställda vidare mot nästa arbete. Ta hjälp av våra erfarna och affärsmässiga konsulter gällande ledarutveckling och Talent Management.

Bemannus målsättning är att hjälpa dig med ditt personalbehov, oavsett om du är i en stor industrikoncern eller litet verkstadsföretag. Vi hyr ut och rekryterar främst kollektivanställd personal.

Säljrekryteraren är specialiserad på att rekrytera och utbilda säljare i samarbete med Säljcoachen AB.

Stockholm, Göteborg, Malmö 
Vi är konsulter med lång och gedigen erfarenhet av kvalificerad rekrytering. Detta ger oss en god inblick i många branscher och ett mycket stort kontaktnät, vilket vi använder för att hjälpa företag och organisationer i hela Sverige. Vi är ett rekryteringsföretag som har stora ambitioner och vi gillar att jobba med framgångsrika företag och intressanta människor. Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö är vi rikstäckande.Konsult till vårt kontor i Malmö

Vi söker konsulter och partners 
Till PAf Rekrytering söker vi nu ytterligare en kollega som vill vara delaktig i att lösa våra kunders behov av kvalificerad rekrytering. Som konsult hos oss kan du arbeta med rekrytering, bemanning och ledarutveckling. Det ger en bred bas att stå på och många kontaktvägar in på företagen.

Arbetet 
Som konsult på PAf Rekrytering arbetar du med rekrytering av chefer på ledningsnivå och specialister. Du ansvarar för hela processen från första kontakt med kunden till genomförande av rekryteringsuppdraget. Det inkluderar analys av kundens behov, specifikation av kravprofil, tester och utvärdering av kandidater. Du arbetar fritt, under ansvar, med kvalificerade kunder och uppdrag, i ett team av engagerade kollegor.  
Du ingår i ett nätverk av franchising tagare och har egen F-skattesedel. Det innebär att du kan få en god inkomst men inte har någon fast lön.

Om du har rätt entreprenörsanda kan också ett partnerskap bli aktuellt.

Välkommen till vårt kontor, centralt beläget i Malmö.

Bakgrund & Profil 
Det är inte nödvändigt att du är rekryterare idag. Du bör däremot ha en gedigen erfarenhet från näringslivet, helst i ledande befattning. Vilken bransch du kommer ifrån är mindre viktigt, då vi tillsammans redan har en mycket bred branscherfarenhet. Vi ser en fördel med att kunna komplettera varandra och samarbeta. Är du redan idag en framgångsrik rekryterare och vill utveckla dig vidare i en stimulerande miljö, är du självfallet mycket välkommen.

För att lyckas bör du ha ett gediget intresse för andra människor och en god analytisk förmåga. Du måste också ha ett strukturerat och målinriktat arbetssätt och en vilja att sälja och göra affärer.

Antag utmaningen och sök tjänsten snarast!  

Är du nyfiken och vill veta mer skicka ett SMS till Jimmy Schwartz, 070-735 06 22.

Referens

128479

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till