Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Rekryteringskonsult till Säljpoolen AB, Malmö jobb i Malmö på Säljpoolen

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Rekryteringskonsult till Säljpoolen AB, Malmö på Säljpoolen

Rekryteringskonsult till Säljpoolen AB, Malmö

Säljpoolen Malmö, Skåne län Heltid
Rekryteringskonsult
Malmö

Säljpoolen startades 1995 och tillhör landets ledande rekryteringsbolag med inriktning på rekrytering och utveckling av personal och chefer inom försäljning och marknadsorganisationer. Säljpoolen finns i Göteborg, Stockholm, Linköping och Malmö och hanterar årligen över 600 uppdrag i hela landet. 

Säljpoolen är inne i en spännande tillväxtresa och vi letar nu efter vår nya kollega som vill bli en del av vårt härliga och framgångsrika team.

'Vill du bli min kollega i Malmö?

Att jobba som rekryteringskonsult är för mig lite som ett kinderägg; 3 önskningar i 1.

För det första får jag dagligen jobba med ett av områdena som jag brinner för, att SÄLJA och skapa affärsmöjligheter. Dessutom får jag möjlighet att använda all min erfarenhet och kunskap till att utmana, guida och vägleda mina kunder i deras processer. 

För det andra, tillfredsställelsen att se glädjen hos kandidaten som blev anställd, oslagbart!

Och det tredje, det som vi alla säljare strävar efter, nämligen kundnöjdhet. Att med fingertoppskänsla och hantverk, hitta guldkornet som kan blomma ut till en stjärnsäljare, eller att hitta stjärnsäljaren som matchar och överträffar profilen. Också oslagbart! 

Om inte detta skulle vara nog, så kan jag locka med ett gäng härliga kollegor i blandade åldrar som alltid har nära till skratt. Göteborgshumorn (från vårt HK) smyger sig ibland in här nere också, men som tur är, inte så ofta!

Välkommen till Säljpoolen i Malmö! '

Läs mer om vad några av mina Sälj-poolare runt om i Sverige har att säga om Säljpoolen på [ Link removed ]

Arbetsuppgifter
Som rekryteringskonsult på Säljpoolen arbetar du med att rekrytera kandidater inom försäljning, ledarskap och marknad till våra kunder som finns i flera olika branscher. Du har du ett helhetsansvar för dina rekryteringsuppdrag, från att sälja in uppdraget till genomförande och uppföljning. Du kommer arbeta mot tydliga försäljnings- och leveransmål samt bearbeta både nya och befintliga kunder. 

Du kommer driva flera rekryteringsuppdrag parallellt och ansvara för att processerna håller högsta kvalitet från kravprofil till påskrivet anställningsavtal mellan kund och kandidat. Vi lägger stor vikt vid att både uppdragsgivare och kandidater hanteras med mycket hög professionalism.

Vår breda produktportfölj ger både dig som rekryteringskonsult och kunderna fantastiska möjligheter att anpassa upplägget efter det faktiska behovet. Du arbetar både med strategiska samarbeten och enskilda uppdrag, där du hjälper kunderna med annonserade uppdrag eller vid behov search. 

Vi erbjuder
Som rekryteringskonsult hos oss arbetar du tillsammans med ett team av engagerade och kompetenta kollegor. Vi är en flexibel arbetsgivare som välkomnar nya tankar och idéer med öppna armar, där effektivisering och digitalisering står i fokus. Vi erbjuder dig en gedigen introduktion / onboarding samt ett teambaserat lönesystem som skapar de bästa förutsättningarna för att lyckas. Du erbjuds också pensionsavsättningar, sjukvårdsförsäkring, friskvårdsbidrag samt möjligheten att vara med och verkligen få göra skillnad.

Din profil
För att lyckas hos oss bör du ha ett stort fokus på försäljning och ett gediget intresse för människor. Vi ser gärna att du har erfarenhet från branschen eller erfarenhet av sälj- och säljledande befattningar med ambitionen att bli en framgångsrik rekryteringskonsult. 

Kontakt och ansökan
Önskar du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Peter Nilsson, regionansvarig Malmö, på [ Link removed ] .

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Your browser does not support the video tag.

J2W: CB2
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: be80aaf448184c7cad257335e42a84