Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Rekryteringskonsult till Säljpoolen, Stockholm jobb i Stockholm på Säljpoolen

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Rekryteringskonsult till Säljpoolen, Stockholm på Säljpoolen

Rekryteringskonsult till Säljpoolen, Stockholm

Säljpoolen Stockholm, Stockholms län Heltid

Rekryterare / Rekryteringskonsult 
Stockholm

Vi är ledande i landet på rekrytering av ledare och specialister inom försäljning och marknad. Vi vill dela med oss av vår kunskap till rätt person, som kommer få fantastiska möjligheter att växa! Vi lägger stort fokus på teamarbete och tillsammans skall vi fortsätta att ta marknadsandelar.

Om tjänsten
Hos oss arbetar du med att rekrytera kandidater inom försäljning, ledarskap och marknad till våra kunder inom alla tänkbara branscher. Du kommer driva flera uppdrag parallellt och ansvara för att processerna håller högsta kvalitet från kravprofilsprocess till påskrivet anställningsavtal mellan kund och kandidat.

Vi lägger stor vikt vid att både uppdragsgivare och kandidater hanteras med mycket hög professionalism. Utöver själva rekryteringen arbetar du likt alla andra med försäljning. Du kommer arbeta mot tydliga försäljnings- och leveransmål samt bearbeta både nya och befintliga kunder.

Ensam är stark - men inte hos oss. Vi hjälper varandra och involverar bästa tänkbara resurser för att hjälpa våra kunder och kandidater på bästa sätt. Istället för att endast premieras utifrån egna individuella mål och prestationer kommer du tillhöra en helhet, där du får ta del av dina kollegors prestationer och bolagets framgång likt lagidrottens värld.

'Vi på Säljpoolen är ett starkt och sammansvetsat gäng som jobbar mot gemensamma mål. Vi stöttar varandra vilket gör att vi sticker ut i rekryteringsbranschen och det är jag oerhört stolt över. Det gynnar oss alla; våra kunder, våra kandidater och inte minst våra medarbetare.

Långsiktighet är så viktigt både när det gäller kundrelationer, men ännu viktigare att ha medarbetare som vill jobba hos oss på lång sikt.'

- Marie Gummerus, regionchef Stockholm

Läs mer om vad Säljpoolens medarbetare har att säga om tjänsten och företaget på [ Link removed ]

Vi erbjuder
Kontoret i Stockholm ligger centralt på Dalagatan, i ett lugnt och trevligt område ett stenkast från Vasaparken. Här kommer du jobba ihop med dina närmsta kollegor - ett härligt gäng som har roligt tillsammans!

Vi är en flexibel arbetsgivare som välkomnar nya tankar och idéer med öppna armar. Vår personal är viktig för oss, därför erbjuder vi flexibla arbetstider, friskvårdsbidrag, glada och engagerade kollegor, sjukvårdsförsäkring, pensionsavsättning och goda utvecklingsmöjligheter. 

Vi befinner oss i en väldigt spännande tid då vi är i full gång med att öppna nya kontor runt om i Sverige. Ta chansen att vara med på resan!

Din profil
För att trivas hos oss gillar du högt tempo. Du har en vilja och ett driv att alltid fortsätta framåt genom att vara nyfiken och vilja bli bättre. Du är prestigelös och ödmjuk, hos oss är detta extra viktigt då vi alltid måste ha god förståelse för våra kunders önskemål. Du kommer uppleva din roll som lätthanterlig om du är duktig administrativt, då vi behandlar många ansökningar, personlighetstester, genomför digitala möten och är moderna i vårt sätt att arbeta.

Det är meriterande om du tidigare har arbetat som rekryteringskonsult, men inget krav. Har du erfarenhet av rekrytering inom sälj och marknad är det ett stort plus.

Kontakt och ansökan
Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Marie Gummerus, regionchef, på 08-51481642.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Säljpoolen ingår i Intensogruppen tillsammans med Intenso Teknikrekrytering och Referenstagning i Sverige. Säljpoolen startades 1995 och tillhör landets ledande rekryteringsbolag med inriktning på rekrytering och utveckling av personal och chefer inom sälj- och marknadsorganisationer. Säljpoolen finns i Göteborg, Stockholm och Malmö och hanterar årligen över 500 uppdrag i hela landet med en kundnöjdhet på 96%. För mer information gå in på [ Link removed ]

Sökord: recruitment, bemanning

J2W: CB2
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: c4be25a895754f218ba30442ea5926