Jobbet Rekryteringskonsult till Säljpoolen, Göteborg har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Rekryteringskonsult till Säljpoolen, Göteborg publicerad av Säljpoolen

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning


Vi behöver förstärka med ytterligare en

Rekryteringskonsult
till huvudkontoret i GöteborgSom rekryteringskonsult hos oss kan vi erbjuda dig ett utvecklande arbete i ett väletablerat företag. Vi lägger stort fokus på teamarbete och tillsammans skall vi fortsätta att ta marknadsandelar.

Arbetsuppgifter
Hos oss arbetar du med att rekrytera kandidater inom försäljning, ledarskap och marknad till våra kunder inom alla tänkbara branscher. Du kommer driva flera uppdrag parallellt och ansvara för att processerna håller högsta kvalitet från kravprofilsprocess till påskrivet anställningsavtal mellan kund och kandidat. Vi lägger stor vikt vid att både uppdragsgivare och kandidater hanteras med mycket hög professionalism. Utöver själva rekryteringen arbetar du likt alla andra med försäljning. Du kommer arbeta mot tydliga försäljnings- och leveransmål samt bearbeta både nya och befintliga kunder. 

Vi erbjuder
Som rekryteringskonsult hos oss i Göteborg arbetar du i ett av stadens finaste områden. Vi är en flexibel arbetsgivare, har högt i tak och välkomnar nya tankar och idéer med öppna armar. Du erbjuds pensionsavsättningar, sjukvårdsförsäkring, friskvårdsbidrag samt goda utvecklingsmöjligheter.


'Jag är en idéspruta med stort engagemang och driv för förbättringsarbeten. Vi skall ha kul på jobbet och arbeta med det som vi är duktiga på.

Vi söker dig som har ett genuint intresse av att göra rekryteringar, men också älskar försäljning. Min ambition är att skapa rekryteringsbranschens mest eftertraktade arbetsplats och vara bäst på det vi gör!'

Läs mer om vad Hampus har att säga om företaget på https://career.masterhelp.se/saljpoolen-gbg

 

Din profil
Vi söker dig som får energi i möten med människor, då du i denna roll axlar ett stort ansvar mot våra kandidater, men där du även är med och träffar våra kunder. Det är ett roligt och omväxlande jobb och man bör trivas i en flexibel arbetsmiljö där det gäller att kunna göra omprioriteringar och ställa om agendan med kort varsel. 

Vi ser gärna att du har:

  • Ett geniunt intresse av försäljning 
  • Hög social kompetens, är utåtriktad, affärsorienterad samt har ett stort intresse och kunskap om människor och organisationer.
  • Ett målinriktat arbetssätt, är strukturerad samt har förmåga att kunna hålla igång flera olika projekt samtidigt. 

Erfarenhet av rekrytering och mötesbokning är meriterande.


Kontakt
Vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta Hampus Johansson på tel. 031-7045194.

Välkommen med din ansökan!

Your browser does not support the video tag.

Om företaget
Säljpoolen ingår i Intensogruppen tillsammans med Intenso Teknikrekrytering och Referenstagning i Sverige. Säljpoolen startades 1995 och tillhör landets ledande rekryteringsbolag med inriktning på rekrytering och utveckling av personal och chefer inom sälj- och marknadsorganisationer. Säljpoolen finns i Göteborg, Stockholm och Malmö och hanterar årligen över 500 uppdrag i hela landet med en kundnöjdhet på 96%. För mer information gå in på www.saljpoolen.se

Sökord: rekrytering, recruitment, rekryteringskonsult, rekryterare, säljare, utesäljare, innesäljare, sälj, bemanning, account manager, rekrytera, konsult

J2W: CB2

Referens

fd4b600dc0c04dd48cb394d3132b73

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till