Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

rekryteringskonsult till Randstad jobb i Göteborg på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
rekryteringskonsult till Randstad på Randstad AB

rekryteringskonsult till Randstad

Randstad AB Göteborg, Västra Götalands län Heltid


arbetsbeskrivning.

Just nu har vi händerna fulla av spännande uppdrag och vi söker nya kollegor som har erfarenhet av rekrytering och kanske arbetat ett par år i branschen.


ansvarsområde.

 I rollen som rekryteringskonsult hos oss får du ett ombytligt uppdrag där du både har tryggheten i ett sammansvetsat team på hemmaplan, och utmaningen i en ständigt föränderlig kund- och uppdragslista. Ständig förändring präglar även de organisationer du jobbar med och mot bakgrund av det kan du komma att rekrytera alla möjliga typer av specialister och chefer inom försäljning, inköp, HR, admin, kundtjänst, serviceyrken, och vi hoppas och tror att det är just det du tycker är roligt! 

På Randstad arbetar vi som 360 graders-konsulter vilket innebär att du har ett helhetsansvar för rekryteringsprocessen från start till mål med allt vad det innebär i form av prospektering, införsäljning, behovsanalysarbete, urval, fördjupade personbedömningar, tester, referenstagning och uppföljning.


arbetstider.

Heltid och tillsvidare som inleds med sex månaders provanställning.


kvalifikationer.

För att bli aktuell för den här rollen ser vi att du har erfarenhet från försäljning och rekrytering. Kanske har du arbetat ett par år som konsultchef och nyfiken på en ny utmaning eller har du arbetat som rekryterare och vill vidare till nya utmaningar.  Vi ser också att du har en akademisk utbildning i grunden.
Vi vet att framgångsfaktorer för rollen som rekryteringskonsult är att trivas med mänskliga möten, att vara lyhörd och ha en förmåga att skapa förtroende samtidigt som man inte är rädd för att våga utmana och driva affärer till avslut. Dessutom är du en duktig nätverksbyggare. 


ansökan.

I utbyte mot din talang och ansträngning erbjuder ett härligt team med skickliga och passionerade kollegor centralt i Göteborg. Var och en av dem är avgörande för att upprätthålla vår öppenhet, vårt entreprenörskap och vår livliga företagskultur.

Trygghet och en bra balans mellan arbete och privatliv betyder mycket hos oss, och vi tar hand om varandra. Randstads prestationsstandarder är höga, men som team kommer vi skapa förutsättningar för att du ska kunna nå och överträffa dem, genom både lärande och utvecklingsmöjligheter. 

Sista ansökningsdag:
 2021-01-30 men urval och intervjuer kommer att ske löpande med viss fördröjning pga. kommande helgdagar. 
Tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.
För information:
 För frågor rörande tjänsten vänligen kontakta Malin Fogelin, Branch Manager, [ Link removed ] .

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201369393