Jobbet Rekryteringskonsult till Randstad Finance i Stockholm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Rekryteringskonsult till Randstad Finance i Stockholm publicerad av Randstad AB

Deltidsanställd
Solna

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Randstad Finances rekryteringsteam i Stockholm är ett härligt gäng som just nu har händerna fulla av spännande uppdrag inom ekonomiområdet. Vi står inför en spännande tillväxtresa och letar därför efter ytterligare en kollega som har tidigare erfarenhet av rekrytering inom ekonomiområdet, och som vill komma till oss och fortsätta med just det.

Vad får du i utbyte?
I utbyte mot din talang och ansträngning erbjuder vi en marknadsmässig lön och en rad övriga förmåner. Trygghet och en bra balans mellan arbete och privatliv betyder mycket hos oss, och vi tar hand om varandra. Randstads prestationsstandarder är höga, men som team kommer vi skapa förutsättningar för att du ska kunna nå och överträffa dem, genom både lärande och utvecklingsmöjligheter. Att gå med i vårt team innebär att du kommer till ett jobb med skickliga och passionerade kollegor! Var och en av dem är avgörande för att upprätthålla vår öppenhet, vårt entreprenörskap och vår livliga företagskultur.


ansvarsområde.

I rollen som rekryteringskonsult hos oss får du ett ombytligt uppdrag där du både har tryggheten i ett sammansvetsat team på hemmaplan, och utmaningen i en ständigt föränderlig kund- och uppdragslista. Ständig förändring präglar även de organisationer du jobbar med och mot bakgrund av det kan du komma att rekrytera alla möjliga typer av tjänster inom ekonomi, från erfarna redovisningschefer till nyexaminerade ekonomiassistenter, och vi tror att det är just det du tycker är roligt! Vi söker dock dig som kommer med erfarenhet av rekrytering av kvalificerade ekonomer, och som önskar fortsätta med just det. 

På Randstad Finance arbetar vi som 360 graders-konsulter vilket innebär att du har ett helhetsansvar för rekryteringsprocessen från start till mål med allt vad det innebär i form av försäljning, behovsanalysarbete, urval, fördjupade personbedömningar, referenstagning mm.


arbetstider.

Detta är en tillsvidaretjänst på heltid som inleds med sex månaders provanställning. 


kvalifikationer.

För att bli aktuell för den här rollen ser vi att du har erfarenhet från ekonomiområdet – antingen från ekonomistudier, yrkesliv eller just inom ekonomirekrytering. 
Avslutad akademisk utbildning är ett krav. I första hand söker vi dig som har jobbat med rekrytering av tyngre kompetenser inom ekonomi och som brinner för just detta. 

Vi vet att framgångsfaktorer för rollen som rekryteringskonsult är att trivas med mänskliga möten, att vara lyhörd och ha en förmåga att skapa förtroende samtidigt som man inte är rädd för att våga utmana och driva affärer till avslut. 
Dessutom är du en duktig nätverksbyggare och du älskar  att arbeta med försäljning!


ansökan.

2020-09-30 men urval och intervjuer kommer att ske löpande. 
Tjänsten kan därför komma att bli tillsatt före sista ansökningsdag.

Referens

201302595

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till