Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Rekryteringskonsult till Poolia Jönköping jobb i Jönköping på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Rekryteringskonsult till Poolia Jönköping på Poolia

Rekryteringskonsult till Poolia Jönköping

Poolia Jönköping, Jönköpings län Heltid

Har du erfarenhet av rekrytering eller bemanning och vill ta nästa steg i din karriär? Eller är du en erfaren rekryteringskonsult som vill prova något nytt? Oavsett hittar du en spännande utmaning hos oss på Poolia i Jönköping!

Vi växer så det knakar och söker nu en rekryteringskonsult till vårt härliga kontor! Tycker du som vi att det ska var roligt att gå till jobbet varje dag? Då ska du läsa vidare. Du kommer bli en viktig del av ett ambitiöst och kompetent team som dagligen arbetar för en träffsäker matchning mellan tjänstemän och företag/organisationer i Jönköping.

Tjänsten har start till hösten och ansökningstiden ligger fram till vecka 33. Urval kommer ske löpande, men återkopplingen sker tidigast vecka 33. Välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
I rollen som rekryteringskonsult på Poolia Jönköping har du ett helhetsansvar för dina rekryteringsuppdrag från att sälja in uppdraget till genomförande och uppföljning med kund och kandidat. Du bygger kundrelationer och kandidatnätverk och driver införsäljning av våra tjänster på marknaden i Jönköping. I arbetsuppgifterna ingår arbete med enskilda uppdrag såväl som med avtalsleveranser. Vi erbjuder dig en formbar roll där du har stora möjligheter att själv styra din inriktning inom ramen för Poolias specialistområden.

Du arbetar både självständigt och tillsammans med andra rekryteringskonsulter, säljare och konsultchefer där vi bidrar till varandras framgångar genom samarbete. På Poolia Jönköping arbetar vi effektivt med hjälp av ett känt varumärke och tydliga processer med stödjande infrastruktur. Vi har styrkan i en stor organisation samtidigt som kontoret präglas av ett familjärt klimat med stark laganda och korta beslutsvägar.

Vem är du?
Årligen genomför Poolia ett stort antal rekryteringsuppdrag på en rad olika nivåer inom våra kunders organisationer. Vi är därför öppna när det gäller din erfarenhetsnivå och bakgrund, men tror att du har en akademisk examen och har arbetat några år med rekrytering eller bemanning. Du bor i Jönköping eller på pendlingsavstånd och ditt professionella nätverk har också sin tyngd i Jönköpingsområdet. Det är meriterande om du arbetat med kundrelationer och försäljning.

För att vara framgångsrik i denna roll är det viktigt att du drivs av affären och resultatet samt av mötet med människor – kunder och kandidater både enskilt och i större sammanhang. Du har en utvecklad social kompetens, är energisk och tycker om att arbeta i en händelserik miljö. Din förmåga att arbeta både i team och självständigt är mycket god och du trivs i en roll med stort eget ansvar och många saker på gång samtidigt.

Du behöver behärska svenska obehindrat och vara helt bekväm med att skriva och tala engelska.

Om verksamheten
Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Denna avgränsning är vår styrka och har gett oss gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor.
Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande – Rätt individ. På rätt plats. Alltid.

 

Rekommenderade jobb

Rekryteringskonsult till Poolia Jönköping
Poolia Jönköping Heltid
Senior HR-admin till välkänd fordonskund
Poolia Göteborg Heltidsanställd
Extrajobb som rekryteringsassistent till Poolia Malmö!
Poolia Malmö Deltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60320