Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Rekryteringskonsult till Poolia Göteborg! jobb i Göteborg på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Rekryteringskonsult till Poolia Göteborg! på Poolia

Rekryteringskonsult till Poolia Göteborg!

Poolia Göteborg, Västra Götalands län Heltid

Poolia Göteborg växer så det knakar och vi söker nu en driven rekryteringskonsult internt hos oss! Tycker du som vi att det ska var roligt att gå till jobbet varje dag? Då ska du läsa vidare. Vi söker nu efter ännu en ny kollega till vårt härliga gäng i Göteborg. Du kommer bli en viktig del av ett driftigt och kompetent team som dagligen arbetar för en träffsäker matchning mellan tjänstemän och företag/organisationer i Göteborg. Tjänsten har start enligt överenskommelse och urval kommer ske löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Välkommen att bli en del av Poolia Göteborg och en organisation där gemenskap och ambition ligger i grunden men även en rackarns fart och framgång!

Om tjänsten
I rollen som rekryteringskonsult kommer du att ha ett helhetsansvar för dina rekryteringsuppdrag och samtliga steg i processen. Likväl som du genomför rekryteringar är en central del i tjänsten att sälja in Poolias tjänster på marknaden och du blir en nyckelperson i att bygga upp rekryteringsaffären från grunden.

Som rekryteringskonsult hos oss arbetar du med eget ansvar under Poolias välkända varumärke. Du har stöd av en kvalitetssäkrad process, marknadens bästa digitala verktyg, tillgång till en stor kandidatbank samt givetvis av erfarna och kompetenta kollegor.

Vem är du?
För att axla denna roll bör du vara resultatdriven och med starkt fokus på möte med individer samt en helhetsöverblick av affären och marknaden i stort. Du är energisk och trivs bäst i en händelserik miljö med stort eget ansvar och många sociala kontakter. Du är självgående och driver rekryteringsaffären självständigt, men samarbetar även väl tillsammans med dina kollegor på Poolia.

Vi söker dig som har erfarenhet av att självständigt driva egna rekryteringsprocesser, gärna av kvalificerade tjänster, specialister och chefer inom tjänstemannaområdet. Har du dessutom erfarenhet av kundbearbetning och försäljning är det starkt meriterande. Eftersom kundrelationer är en central del i rollen ser vi att du är förtroendeingivande och har lätt att knyta nya kontakter. Du bedriver aktivt säljarbete i synk med marknaden i Göteborg och trivs med att arbeta konsultativt med både kunder och kandidater.

Du behärskar svenska obehindrat och är helt bekväm med att skriva och tala engelska.

Om verksamheten
På Poolia ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
•   Kollektivavtal
•   Tjänstepension
•   Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
•   Försäkringar
•   Marknadsmässig lön
•   Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.


Varmt välkommen med din ansökan!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 61013