SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Rekryteringskonsult Life Science & Engineering Göteborg jobb i Göteborg på Qrios

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs and Events

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Rekryteringskonsult Life Science & Engineering Göteborg på Qrios

Rekryteringskonsult Life Science & Engineering Göteborg

Qrios Göteborg, Västra Götalands län Heltid

Har du en bakgrund inom teknik och/eller Life Science, men vill arbeta mer med människor och mindre i labbet? Eller jobbar du redan med med rekrytering inom teknik och/eller Life Science och vill vara med och bygga något fantastiskt? Vill du vara med och hjälpa Life Science-bolag i Göteborg att hitta rätt kompetens i en utvecklande och relationsinriktad roll? Bli vår nya rekryteringskonsult och med det en del i en organisation där vi både har omtanke och gemenskap som stark grund, men även en rackarns fart och framgång! Nu behöver vi bli ännu fler! Vi är ett riktigt härligt gäng och söker dig som vill bidra till framgång med både resultat och din person!

Om tjänsten
I rollen som rekryteringskonsult på QRIOS Life Science & Engineering har du ett helhetsansvar för dina rekryteringsuppdrag från att sälja in uppdraget, till genomförande och uppföljning av rekryteringsuppdrag med kund och kandidat. Du bygger kundrelationer och kandidatnätverk och driver försäljning av våra tjänster på Engineering- och Life Science-marknaden i Göteborg. Du arbetar både självständigt och tillsammans med andra rekryteringskonsulter, säljare, researchers och konsultchefer där vi bidrar till varandras framgångar genom samarbete. Vi arbetar framgångsrikt och effektivt med kreativitet, stöd från tydliga processer och etablerad infrastruktur.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som uppdragsansvarig rekryteringskonsult arbetar du med enskilda uppdrag såväl som med avtalsleveranser och dina kunder står ofta för välkända varumärken. Du ansvarar också för dina kundrelationer och bedriver aktivt säljarbete för att få in nya uppdrag. Du prospekterar och håller dig uppdaterad på Engineering- och/eller Life Science-marknaden i Göteborgsområdet. Tillsammans med dina kollegor driver ni försäljning och utförandet av uppdragen framåt både i det operativa och strategiska.

Vem är du?
Vi söker dig som har en akademisk examen inom teknik eller Life Science och helst har arbetat några år i branschen. Det är meriterande om du arbetat med kundbearbetning och försäljning. Alternativt har du en personalvetarbakgrund och jobbar med specialistrekrytering inom teknik eller Life Science. Om du har erfarenhet av rekryteringsarbete har ditt fokus då varit kvalificerade tjänster, specialister och chefer inom Life Science-området. Du bor i Göteborg eller på pendlingsavstånd och ditt professionella nätverk har också sin tyngd i Göteborg. För att vara framgångsrik i denna roll är det viktigt att du drivs av affären och resultatet samt av mötet med människor - kunder och kandidater både enskilt och i större sammanhang. Du har en utvecklad social kompetens, är energisk och tycker om att arbeta i en händelserik miljö. Din förmåga att arbeta både i team och självständigt är mycket god och du trivs i rollen med stort eget ansvar och många saker på gång samtidigt. Du behöver behärska svenska obehindrat och vara helt bekväm med att skriva och tala engelska.

Om verksamheten
På QRIOS jobbar nyfikna experter inom Life Science, Engineering och IT som vill fortsätta attrahera de bästa medarbetarna, för att kunna fortsätta hjälpa våra samarbetspartners med den viktiga kompetens de efterfrågar. Vi är ett konsult- och rekryteringsföretag som är starkt inspirerade av dem som aldrig slutar leta efter nya lösningar. Som vi säger, QRIOS MINDS GO FURTHER. Besök vår hemsida www.qrios.se eller kontakta oss direkt för att få veta mer om vilka vi är och varför just du ska söka dig till oss. #LI-QRIOS

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 189