Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Rekryteringskonsult jobb i Göteborg på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Rekryteringskonsult på Randstad AB

Rekryteringskonsult

Randstad AB Göteborg, Västra Götalands län Heltid


arbetsbeskrivning.

Är du erfaren rekryterare eller rekryteringskonsult-/specialist och älskar känslan av att göra faktisk skillnad? Är det samhällsnyttan i vårt uppdrag som motiverar dig?
Skulle du älska att få inblick i, och arbeta med några av Sveriges viktigaste företag,  myndigheter och offentliga arbetsgivare - och samtidigt vara en del av ett innovativt, engagerat, framåtlutat och människoorienterat, globalt bolag på frammarsch? 
Då ska du läsa vidare, för vi har den perfekta rollen för dig!


ansvarsområde.

I rollen som erfaren rekryterare för våra kunder får du ett ombytligt uppdrag där du både har tryggheten i ett sammansvetsat team på hemmaplan och utmaningen i en ständigt föränderlig uppdragslista. Ständig förändring präglar även de organisationer du jobbar med och mot bakgrund av det kan du komma att rekrytera alla möjliga typer av tjänster, främst chefer och specialister  och vi tror att det är just det du tycker är roligt! Rollen som rekryterare innebär att du har ett helhetsansvar för rekryteringsprocessen från start till mål med allt vad det innebär i form av försäljning, behovsanalysarbete, urval, fördjupade personbedömningar, referenstagning mm.


arbetstider.

Detta är en heltidstjänst med placering på vårt kontor i Göteborg.


kvalifikationer.

Du har akademisk examen på kandidat- eller magisternivå inom HR, beteendevetenskap, psykologi eller annat ämnesområde som bedöms likvärdigt. 
Denna roll kräver flera års relevant erfarenhet inom rekrytering av chefer och specialister, och det är extra meriterande om du har arbetat med rekrytering riktad mot den offentliga sektorn i någon form. 
Körkort är ett krav.
Erfarenhet av kvalificerat searcharbete är också ett krav.
Meriterande om du innehar licens i personbedömningsverktyg.

Vi vet att framgångsfaktorer för rollen som rekryteringskonsult är att vara social, lyhörd och ha en förmåga att skapa förtroende samtidigt som man inte är rädd för att våga utmana och driva affärer till avslut. 

För att trivas bra och lyckas väl i denna roll har du: 
  • ett genuint intresse för människor. Vi tror att du brinner för att bygga olika typer av relationer och för att förstå de framgångsfaktorer som gör dem långvariga. 
  • mycket goda kunskaper i svenska är en förutsättning då man som rekryteringskonsult i mötet med kunder och kandidater både behöver göra sig förstådd, och förstå, på svenska i så väl tal som skrift. Då vi jobbar i ett globalt bolag bör du även ha goda kunskaper i engelska. 


ansökan.

Sista ansökningsdag är den 31 januari, men urval och intervjuer kommer att ske löpande, och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag.
 
Vad kan vi erbjuda dig?
 I utbyte mot din talang och ansträngning erbjuder ett härligt team med skickliga och passionerade kollegor. Var och en av dem är avgörande för att upprätthålla vår öppenhet, vårt entreprenörskap och vår livliga företagskultur. Trygghet och en bra balans mellan arbete och privatliv betyder mycket hos oss, och vi tar hand om varandra. Randstads prestationsstandarder är höga, men som team kommer vi skapa förutsättningar för att du ska kunna nå och överträffa dem, genom både lärande och utvecklingsmöjligheter. 
 
Vi är ett globalt bolag med lokal närvaro i och med våra (över) trettio kontor från norr till söder, och en nationell kundportfölj som många bara kan drömma om. Här är ingen dag den andra lik – och du kommer att utveckla dina förmågor inom relationsförsäljning, kompetensbedömning, personalledning, arbetsrätt, avtalsfrågor - ja det mesta faktiskt. 

 Framförallt kommer du att få förmånen att varje dag ha möjlighet att göra något som är ett fåtal yrken förunnat – att förändra någons liv. Vi på Randstad sätter människor i arbete och vi brinner för att ge människor meningsfyllda jobb!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201371738