Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Rekryteringskonsult jobb i Stockholm på Fasticon Kompetens AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Rekryteringskonsult på Fasticon Kompetens AB

Rekryteringskonsult

Fasticon Kompetens AB Stockholm, Stockholms län Heltid


Är du rekryteringskonsulten som vill vara med på en spännande utvecklingsresa?

Fasticon växer och söker nu ytterligare en vass rekryteringskonsult till kontoret i Stockholm eller Göteborg till vårt framgångsrika rekryteringsteam. Vi jobbar både digitalt och nationellt, vilket innebär att du arbetar med processer över hela Sverige. Vi erbjuder dig en varierande roll med mycket frihet under ansvar hos ett bolag i framkant med höga ambitioner och en prestigelös stämning.

Bli en del av ett dedikerat och erfaret team
Du kommer bli en del av ett dedikerat, erfaret och kunnigt rekryteringsteam, där vi alla brinner för hantverket rekrytering. Eftersom vi är ett mål- och resultatdrivet företag värdesätter vi samverkan och har ett arbetsklimat där det är viktigt att ha roligt tillsammans på vägen. Vi har en stark laganda och för oss är det viktigt att du är hjälpsam och sätter lagets prestationer framför dina egna.

Är det här en ledarstil som passar dig?
Engagerad, inlyssnande, peppande och positiv. Hon bryr sig om medarbetarnas välmående, är ett riktigt bra bollplank och har en stor kunskap inom affärsområdet rekrytering som hon gärna delar med sig av. Det är några ord som team rekrytering använder när de beskriver sin affärsområdeschef [ Link removed ] . Det är alltså till Jeanette du kommer att rapportera till i rollen som rekryteringskonsult. När man arbetar nära mot höga mål är det viktigt med ett starkt ledarskap, något vi aktivt arbetar med hos Fasticon.  

Att arbeta som rekryteringskonsult hos Fasticon
Som rekryteringskonsult blir du en nyckelspelare för oss och våra kunder när det kommer till att identifiera och attrahera rätt kompetens. Dina resultat kommer ha en direkt påverkan på bolagets fortsatta framgång och resultat. Rollen innebär att du ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Du antar en affärsmässigt konsultativ och rådgivande roll för att bearbeta marknaden, etablera och fördjupa relationer samt genomföra affärer och förhandlingar.

Du trivs i en bred roll där du själv äger hela rekryteringsprocessen från kundmöte, kravprofilsanalys och prisförhandling till search, urval, djupintervjuer, tester och uppföljning. Vidare ansvarar du för att nå personliga mål i form av nyckeltal och budget. En viktig del av arbetet är samverkan i gruppen men också med övriga avdelningar inom organisationen.

Din profil
Vi söker dig som har en akademisk examen och har tidigare erfarenhet av en liknande roll inom rekrytering. Dessutom har du stort kundfokus och vill vara med och utveckla våra kunder och kandidater, samt är mån om att bidra till att optimera Fasticons affär. Rollen som rekryteringskonsult innebär många kontaktytor vilket betyder att du behöver ha en god kommunikativ förmåga på svenska i både skrift och tal.

Det är starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet inom fastighet, bygg, el, energi, eller industri.
 
Är du en entreprenöriell person som hittar nya vägar?
Vi kommer fästa stor vikt vid dina personliga egenskaper. Med en framåtriktad handlingskraft driver du rekryteringsuppdragen med stort engagemang och kundfokus. Hos oss gäller frihet under ansvar med mål- och resultatstyrning, därför behöver du vara självgående  för att lyckas och trivas i rollen som rekryteringskonsult.

Fasticon är måna om att ligga i framkant och arbetar ständigt för att vidareutveckla vårt rekryteringserbjudande. Därmed är det ett stort plus i kanten om du har en entreprenöriell sida där du vågar kasta dig ut och bidra med innovativa idéer utifrån ett affärsmässigt tankesätt.

För att prestera väl i den här rollen behöver du vara en relationsskapare ut i fingerspetsarna. Du bygger nätverk och skapar långsiktiga relationer med kunder såväl som med interna medarbetare och kandidater. Du gör inte skillnad på människor och att odla relationer är något du tycker är intressant, men också ser som en trevlig och naturlig del i din arbetsvardag.

I våra rekryteringsprocesser behöver du, utöver att vara trygg i din roll, ha struktur samt vara både förtroendeingivande och rådgivande. Det innebär att du måste ha kunskap och mod – på så sätt förtjänar du kundernas förtroende! Är det dig vi söker?

Vad Fasticon erbjuder dig
Hos oss möts du av ett engagerat och glatt team som samarbetar väl och uppskattar nya utmaningar. Här har du goda möjligheter att påverka din roll samt bidra med att sätta en prägel på en organisation som är i en spännande och brant utvecklingsfas. Organisationen är platt, beslutsvägarna korta och stämningen prestigelös.

Ordet tillsammans är en ledstjärna som genomsyrar hela organisationen i vår gemensamma strävan mot att vara samhällsbyggnadssektorns ledande kompetensförsörjare.

Välkommen med din ansökan!
Om du tycker att tjänsten som rekryteringskonsult passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. För att söka tjänsten, registrera ditt cv på [ Link removed ] .

Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Urval sker löpande och sista ansökningsdag är den 18 oktober. 

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta affärsområdeschef rekrytering Jeanette Kanka på [ Link removed ]  eller 0723899975. 

Om Fasticon
Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på [ Link removed ]  och sök lediga jobb på [ Link removed ] .

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 231908