SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Rekryteringskonsult Engineering till QRIOS jobb i Stockholm på Qrios

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Rekryteringskonsult Engineering till QRIOS på Qrios

Rekryteringskonsult Engineering till QRIOS

Qrios Stockholm, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Vill du bli vår nya rekryteringskonsult och jobba med stort eget ansvar i en organisation i stark expansion? Uppskattar du att göra affärer och träffa människor i ett utvecklande klimat med korta beslutsvägar? Då kan detta vara något för dig. Vi är ett riktigt härligt gäng och söker dig som vill bidra till framgång med både resultat och din person!

Om tjänsten
I rollen som rekryteringskonsult på QRIOS Life Science & Engineering har du ett helhetsansvar för rekryteringsuppdrag från att sälja in och göra upp affären med kund till genomförande och uppföljning av rekryteringsuppdrag med kund och kandidat. Du ingår i vårt dotterbolag som är en del av Pooliakoncernen och arbetar tillsammans med andra rekryteringskonsulter, säljare, researchers och konsultchefer där ni bidrar till varandras framgångar genom samarbete. Inriktningen är rekrytering av specialister och chefer inom tekniksektorn. Placeringen är på vårt fina huvudkontor på Torsgatan i centrala Stockholm.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som uppdragsansvarig rekryteringskonsult arbetar du med enskilda uppdrag såväl som med avtalsleveranser och dina kunder står ofta för välkända varumärken. Du ansvarar också för dina kundrelationer och bedriver aktivt säljarbete för att sälja in nya uppdrag. Tillsammans med dina kollegor driver ni affärerna och uppdragen framåt både i det operativa och strategiska.

Vem är du?
Vi söker en rekryteringskonsult inom specialistområdet teknik, alternativt arbetar du idag med kundbearbetning och försäljning inom teknikbranschen och då gärna med erfarenhet av rekryteringsarbete. I grunden har du en lämplig akademisk examen troligen inom teknik eller PA. För att vara framgångsrik i denna roll är det viktigt att du drivs av affären och resultatet samt av mötet med människor - kunder och kandidater både enskilt och i större sammanhang. Du har en utvecklad social kompetens, är energisk och tycker om att arbeta i en händelserik miljö. Din förmåga att arbeta både i team och självständigt är mycket god och du trivs i rollen med stort eget ansvar och många saker på gång samtidigt. Du behöver behärska svenska helt obehindrat och vara bekväm med att skriva och tala engelska.

Om verksamheten
På QRIOS jobbar nyfikna experter inom Life Science, Engineering och IT som vill fortsätta attrahera de bästa medarbetarna, för att kunna fortsätta hjälpa våra samarbetspartners med den viktiga kompetens de efterfrågar. Vi är ett konsult- och rekryteringsföretag som är starkt inspirerade av dem som aldrig slutar leta efter nya lösningar. Som vi säger, QRIOS MINDS GO FURTHER. Besök vår hemsida www.qrios.se eller kontakta oss direkt för att få veta mer om vilka vi är och varför just du ska söka dig till oss. #LI-QRIOS

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 272