Jobbet Rekryteringskonsult, Göteborg har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Rekryteringskonsult, Göteborg publicerad av Randstad AB

Deltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Vi på Randstad Finance stärker nu upp vår rekryteringsorganisation för att möta en ökad efterfrågan från våra kunder. Vi söker därför en affärsorienterad rekryteringskonsult till Göteborg. Randstad Finance Väst är ett erfaret team som består av rekryteringskonsulter, konsultchefer och kundansvariga. Hos oss är samarbete och erfarenhetsutbyte viktigt och därför ser vi fram emot att lära oss lika mycket av dig som du av oss. Du kommer arbeta för ett av världens mest välrenommerade varumärken där vi kombinerar vår passion för människor med kraften i dagens teknologi. På det sättet hjälper vi människor och organisationer att nå sin fulla potential. Vi kallar det Human Forward.


ansvarsområde.

I rollen som rekryteringskonsult hos oss får du en omväxlande roll där du ansvarar för att etablera och fördjupa relationer med kunder och kandidater samt driva hela rekryteringsprocessen från affär till tillsatt kandidat. Vi lägger stor vikt vid att genomföra våra möten och processer med hög kvalitet och fokus på att både kunder och kandidater ska vara nöjda.Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som rekryteringskonsult kommer innebära bearbetning av befintliga och nya kunder, framtagning av kravprofil i samarbete med kund, urval, kompetensbaserade intervjuer samt kvalitetssäkring av kandidater med hjälp av olika tester.     I din roll ingår även att utveckla ditt nätverk av kvalificerade ekonomer.


arbetstider.

Tjänsten omfattar heltid och löper tillsvidare. Våra anställningar inleds med sex månaders provanställning. Vi utgår från Randstads kontor i centrala Göteborg.


kvalifikationer.

  •  Vi söker dig som har akademisk examen och som tidigare har arbetat i en roll med helhetsansvar för rekryteringsprocessen. Kanske är du själv ekonom med rekryteringserfarenhet eller så har du erfarenhet av att rekrytera inom ekonomiområdet 
              – oavsett ser vi fram emot att träffa dig. 

  •  Det är en fördel, men inget krav, om du har erfarenhet av att arbeta i en större organisation. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person trivs du i det personliga mötet, är lyhörd och har förmågan att skapa förtroende samtidigt som du inte är rädd för att våga utmana och driva affärer till avslut. Du är en social person som arbetar naturligt med hjälp av ditt nätverk för att fördjupa relationer med kunder och kandidater. I vår vardag hjälps vi åt kollegor emellan och vi samarbetar även mellan våra olika affärsområden. Därför ser vi gärna att du är en person som är prestigelös, har lätt för att dela med dig och som också bjuder in till såväl samarbete som nätverk.  


ansökan.

2020-12-11. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför gärna så snart som möjligt.

För frågor rörande tjänsten vänligen kontakta Caroline Woxberg, Business Unit Manager via [ Email address blocked ] alternativt via: 073 443 46 22

Referens

201314246

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till