Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Rekryteringsassistent till Deloittes HR-avdelning jobb i Stockholm på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Rekryteringsassistent till Deloittes HR-avdelning på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Rekryteringsassistent till Deloittes HR-avdelning

Jurek Rekrytering & Bemanning AB Stockholm, Stockholms län Heltid

Arbetsbeskrivning

I rollen som rekryteringsassistent kommer du att ingå i Deloittes HR-avdelning som idag består av 20 medarbetare. På avdelningen är det flera som är involverade i rekryteringsarbetet. Du kommer i din roll främst att stötta våra rekryteringsspecialister som jobbar med rekrytering av juniora talanger. Som rekryteringsassistent hos oss har du daglig kontakt med såväl kandidater som rekryterande chefer inom organisationen.
Dina arbetsuppgifter kommer exempelvis innefatta att:

• Boka och koordinera intervjuer
• Koordinera caseintervjuer
• Publicera annonser
• Hålla löpande kontakt med kandidater och rekryterande chefer

Du fyller en viktig funktion i att säkerställa en god kandidatupplevelse såväl som att hålla rekryterande chefer uppdaterade och informerade. Rollen är i stor utsträckning koordinerande, där du fungerar som länk mellan rekryteringsteamet, kandidat och rekryterande chef.

Vi söker dig som:

Vi söker dig som har en gymnasieutbildning och är på jakt efter ditt första jobb. Har du dessutom tidigare arbetslivserfarenhet från liknande roll, service och/eller administration ser vi det som starkt meriterande.

Dina personliga egenskaper kommer väga tungt i denna rekrytering och vi söker dig som är serviceinriktad och engagerad, du har en prestigelös attityd till ditt arbete och är gärna den som hjälper till där det behövs. Du är strukturerad och ordningsam som person och har inga problem att hantera flera arbetsuppgifter parallellt. Vidare har du mycket goda kunskaper i svenska och engelska och Office-paketet. För att trivas på Deloitte bör du även vara utåtriktad, flexibel och stresstålig.

Du erbjuds

På Deloitte kommer du arbeta i ett spännande och utmanande affärsklimat där du får stora möjligheter till erfarenhetsutbyte och personlig utveckling. Du blir en del av ett globalt nätverk med kollegor som alla har en stark drivkraft att göra verklig skillnad för våra klienter. Här ges du insyn i hur en HR-avdelning arbetar och kommer samla på dig värdefull erfarenhet inför framtiden. Du kommer tillträda en omväxlande roll med många kontaktytor.

Ansökan

Tjänsten är ett konsultuppdrag via Jurek HR med start i augusti och löpande tio månader framåt. Vid frågor rörande rollen är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef My Andersson på [ Email address blocked ] . Urval och intervjuer hanteras löpande, varför tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Är du den vi söker? Skicka då in din ansökan direkt!

Som ett kvalitativt led i Deloittes rekryteringsprocess genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare, trygga arbetsmiljön för våra medarbetare och möta regelkrav. Bakgrundskontrollsprocessen genomförs i samarbete med ToFindOut. [ Link removed ]

Vi ser fram emot din ansökan!


 

Rekommenderade jobb

Rekryteringsassistent till Deloittes HR-avdelning
Jurek Rekrytering & Bemanning AB Stockholm Heltid
Rekryterare till Deloittes HR-avdelning
Jurek Rekrytering & Bemanning AB Stockholm Heltidsanställd
HR-specialist Rekrytering
MTR Nordic Stockholm Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 0E7A1118E2EB4528B25141011FCD0C75