Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Rekryteringsassistent sökes för extrajobb till StudentConsulting! jobb i Sundsvall på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Rekryteringsassistent sökes för extrajobb till StudentConsulting! på StudentConsulting

Rekryteringsassistent sökes för extrajobb till StudentConsulting!

StudentConsulting Sundsvall, Västernorrlands län Deltid
Vi söker en engagerad rekryteringsassistent till StudentConsulting! Är du en flexibel och en serviceinriktad student som vill ha ett otroligt roligt, lärorikt och spännande extraarbete? Då är detta jobbet för dig!

Information om uppdraget:

På StudentConsulting är den ena dagen aldrig den andra lik. Förändringar sker i snabb takt och vi växer både som kollegor och organisation varje dag. Vi som jobbar på kontoret i Sundsvall trivs i en nytänkande, snabbt föränderlig och tempofylld arbetsmiljö där vi arbetar tillsammans för att nå resultat.

StudentConsulting är ett av Sveriges ledande bolag inom bemanning och rekrytering med kontor över hela Norden. Vi är ett ungt bolag där det är högt i tak och snabbt till beslut. Vi brinner för att matcha kompetens och personlighet till rätt arbetsplats och uppgift.

Tjänsten som rekryteringsassistent innebär att du stöttar våra rekryterare i deras dagliga arbete. I tjänsten ingår både administrativa och serviceinriktade arbetsuppgifter med rekrytering som huvudområde, med mycket kontakt med våra kandidater och konsulter.

Arbetsuppgifterna i rollen innebär bland annat:
o Annonsutformning
o Urval, telefonintervjuer, inbokning av intervjuer, intervjuer samt referenstagning
o Search i databaser
o Arbetsmarknadsaktiviteter, såsom affischering, deltagande på mässor mm
o Schemaläggning och bemanning
o Telefonkontakt med konsulter
o Övrig administration

Tjänsten är på deltid och vi ser helst att du är tillgänglig för att arbeta ca 16 timmar/vecka under terminstid. Arbetstiderna är mån-fre dagtid, även halvdagar kan förekomma. Då vår arbetsbelastning är väldigt varierad kan behovet av din hjälp variera mycket från vecka till vecka och planeras utefter din tillgänglighet och behovet internt.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är hungrig på att ta dig an arbetslivet parallellt med studierna och applicera teori i praktik. Vi tror att du är i början av eller mitt uppe i dina studier, gärna inom området för personal- och arbetslivsfrågor, ekonomi, marknadsföring eller liknande.

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har minst 1 år kvar på dina studier. Ett krav är att du studerar på minst 50% under hela perioden. Du ska kunna jobba minst 12h/vecka under terminerna.

Som person trivs du i en dynamisk organisation där den ena dagen inte är den andra lik. För att passa in i vårt team bör du vara en lagspelare, ha ett stort intresse för människor och genom ett helhjärtat engagemang vara en god representant för StudentConsulting.

Du är självständig, noggrann, effektiv och utåtriktad. Vi ser att du är driven som person och tycker om att arbeta i högt tempo. Lokal anknytning är meriterande liksom tidigare erfarenhet av rekryteringsprocessen.

Stämmer denna beskrivning in på dig? Sök då tjänsten redan idag. Tjänsten tillsätts så fort vi har hittat rätt person. Söker gör du via vår hemsida www.studentconsulting.se

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 59530