Jobbet Rekryteringsassistent/Personalassistent på heltid! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Rekryteringsassistent/Personalassistent på heltid! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Malmö
6 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du driven, noggrann och strukturerad? Är du i början av din karriär och vill skaffa dig erfarenhet inom rekrytering? Då har vi jobbet för dig.

Information om uppdraget:

Vi söker nu en Rekryteringsassistent/Personalassistent till ett kortare uppdrag internt hos oss i Malmö.

I tjänsten kommer du att assistera och stötta våra rekryterare i deras arbete. Du kommer arbeta inom vår enhet som fokuserar på tjänster inom lager och produktion. I tjänsten kommer du jobba mot flera olika kunder, och därmed också flera olika tjänster.

I tjänsten kommer du jobba med stora delar av rekryteringsprocessen. Du kommer bland annat arbeta med:
- Annonsutformning
- Urval, telefonintervjuer, inbokning av intervjuer samt referenstagning
- Administration kring kandidater
- Anställningsmöten samt administration inför mötena
- Schemaläggning

Tjänsten är på heltid och kommer pågå under hösten/vintern 2018. Vårt mål är att tillsätta tjänsten så snart vi hittat rätt kandidat, men gärna under sep och den kommer pågå minst till jul. Eventuell möjlighet till förlängning kan finnas.

Arbetstiderna är mån-fre kl 8-17. Du kommer i tjänsten jobba från StudentConsultings kontor i centrala Malmö.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är i början av din karriär och vill ha ett roligt, utmanande och utvecklade jobb. Vi tror att du pluggat PA eller liknande och vill nu få in en fot i branschen. Eventuellt att du läser PA men nu har uppehåll från dina studier och vill skaffa dig erfarenhet.

Om du har viss erfarenhet av liknande arbete sen innan ses det som meriterande, dock inget krav.

Som person trivs du i en dynamisk organisation där den ena dagen inte är den andra lik. För att passa in i vårt team bör du vara en lagspelare, ha ett stort intresse för människor och genom ett helhjärtat engagemang vara en god representant för StudentConsulting. Du är självständig, noggrann, effektiv och utåtriktad. Vi ser att du är driven som person och tycker om att jobba undan.

Stämmer denna beskrivning in på dig? Sök då tjänsten redan idag. Söker gör du via vår hemsida www.studentconsulting.se

Sökord: Rekrytering, Rekryterare, Personal, Personalassistent, Bemanning, Studenter

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44220

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till