Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Rekryteringsassistent / Search assistent jobb i Malmö på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Rekryteringsassistent / Search assistent på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Rekryteringsassistent / Search assistent

Jurek Rekrytering & Bemanning AB Malmö, Skåne län Heltid

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning AB utsågs nyligen till DI-gasell för sjätte året i rad. Med detta tar vi sikte på att fortsätta vår framgångsrika utveckling och behöver nu utöka med en rekryteringsassistent/search assistent till vårt Malmökontor. Du rapporterar till Regionchefen för Syd.
Sedan starten år 2006 har vi expanderat varje år och vår ambition är att behålla samma tillväxt även i framtiden. Vi erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration. Vill du vara med på vår framgångsrika resa?

Arbetsbeskrivning
I rollen som rekryteringsassistent/search assistent kommer du att bistå vår erfarna rekryterare med search av kandidater, publicering av annonser samt selektering av ansökningar som inkommer. Du kommer också genomföra telefonintervjuer, boka in kandidater på intervju samt sköta referenstagning. Vidare kommer du medverka vid rekryteringsträffar och arbetsmarknadsdagar. Du kommer få vara delaktig i en organisation som genomgår en expansiv resa där du kommer få goda utvecklingsmöjligheter och en stor insikt i hur rekryteringsbranschen fungerar.

Vem är du?
Vi söker dig som idag studerar antingen ekonomi, HR eller juridik och som har minst ett år kvar på dina studier och som vill få in en fot i branschen. Du ska kunna arbeta cirka en till två dagar i veckan samt halvtid/heltid under sommaren. Har du arbetat med försäljning eller service tidigare ser vi det som meriterande.

Du har en hög social kompetens och drivs av att arbeta med människor samtidigt som du har ett starkt intresse för affärer. Du är en person som tar ansvar för ditt arbete, har personlig integritet och är inte rädd för att kavla upp ärmarna och hugga i där det behövs. Vidare är du lyhörd, lösningsorienterad, snabbtänkt och har förmåga att arbeta i en föränderlig miljö. Vi ser gärna att du:

• Är flexibel och har en god förmåga att strukturera ditt arbete och planera din tid då arbetstiderna kommer variera.
• Är orädd för att använda telefonen och kontakta nya personer.
• Arbetat med Office-paketet samt att du är flytande i både svenska och engelska vad gäller tal och skrift.
• Tycker om att formulera dig och skriva kortare texter.

Sist men inte minst så ser vi att du har en positiv inställning och är en god kollega som gillar att jobba i team!

Du erbjuds:
Detta är en deltidstjänst på cirka en till två dagar per vecka (självklart flexibla tider då du är student) samt halvtid/heltid under sommaren. Vi erbjuder möjligheten att få en bred erfarenhet av rekrytering och bemanningsbranschen. Vi präglas av en företagskultur med högt i tak, hög ambitionsnivå och en lekfull arbetsmiljö mitt i city. Du kommer att jobba med kompetenta och drivna arbetskollegor på en av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration. Tjänsten är placerad i mycket trevliga lokaler på Carlsgatan 3 i centrala Malmö.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Rekryterare Karin Thorstensson, [ Email address blocked ] Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.


 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: ECC069CE4BB24D28BC37CC0D6A298B56