SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Rekryteringsassistent - Extrajobb i Göteborg på Jobandtalent

Rekryteringsassistent - Extrajobb i Göteborg

Jobandtalent Norrköping, Östergötlands län Heltid
Ansök på företagets hemsida


Storesupport är en del av Jobandtalent. När du klickar på "Skicka ansökan" kommer du dirigeras vidare till Storesupport.

Om tjänsten

Du kommer ingå i ett härligt team som fyller en mycket viktig funktion inom bolaget för att kunna leverera kvalité till alla våra kunder. Som rekryteringsassistent kommer du stötta rekryterarna i alla delar i rekryteringsprocessen vilket innebär utformning av annonser, behandling av ansökningar, urval, intervjuer och referenstagning. Rekryteringsarbetet riktar sig främst mot olika led inom detaljhandeln, bland annat butik, lager och logistik samt transport.

Arbetstiderna är förlagt till vardagar under kontorstid, 08:00-17:00. Vi ser att du vill och kan arbeta cirka 2 dagar/vecka under terminstid.

Tjänsten kommer främst utgå från vårt Göteborgskontor som ligger vid Redbergsplatsen, Olskroken. Det finns även möjlighet att delvis arbeta hemifrån.

Start för tjänsten sker under hösten 2023.Din profil

Vi söker dig som är student och vill ha ett lärorikt extrajobb vid sidan av dina studier. Det är fördelaktigt om du studerar personalvetenskap, beteendevetenskap eller liknande och har minst ett år kvar av dina studier. Du har ett stort intresse av bemannings- och rekryteringsbranschen och ser det som ett framtida arbetsområde. Dock är det absolut viktigast för oss att du har ett genuint intresse för människor, rekrytering och att du vill utvecklas inom området.

För att trivas i rollen är det viktigt att du:

  • Är självgående, noggrann och strukturerad
  • Har utpräglat sinne för service
  • Trivs att arbeta i högt tempo med hög flexibilitet
  • Kan kavla upp ärmarna när det behövs

Krav för tjänsten:

  • Studerar på minst 50 procent, gärna utbildning inom HR/Personalvetenskap eller annan relevant utbildning
  • Talar och skriver svenska flytande
  • B-körkort

Vikt kommer även att läggas vid dina övriga personliga egenskaper.Vi erbjuder dig


Du kan räkna med ett fartfyllt och roligt arbete och din arbetsplats kommer präglas av prestigelöshet, öppenhet, problemlösning och framförallt glädje. Du kommer få ta ett stort eget ansvar och vi erbjuder dig en god erfarenhet inom rekryteringsbranschen. Du kommer att ingå i ett team som hela tiden växer, strävar efter att utvecklas och värnar om varandras mående och glädje gentemot arbetet i sig.

Vi erbjuder även våra medarbetare stora möjligheter att växa och utvecklas inom organisationen. Efter dina studier finns goda chanser att fortsätta hos oss inom andra tjänster.Om oss

Storesupport är en del av Jobandtalent, den snabbast växande aktören inom rekryterings- och bemanningsbranschen globalt, med huvudkontor i Madrid och verksamhet på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att aktuella kandidater inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten.Vill du bli en del av oss?


Om du tycker att detta låter som en tjänst för dig? Välkommen med din ansökan!

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: teamtailor-2861835-680344