Jobbet Rekrytering av Operativ inköpare till LightLab har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Rekrytering av Operativ inköpare till LightLab publicerad av Poolia

Heltidsanställd
Uppsala

Arbetsbeskrivning


LightLab utvecklar och erbjuder teknik för hållbar framställning av UV-ljus för desinfektion av vatten, luft, livsmedel och ytor. Deras banbrytande chipteknik röner stort intresse hos ett flertal stora globala tillverkare av bland annat vitvaror. Utvecklingen av chiptekniken, tillverkningsprocessen och produkten befinner sig i en intensiv och spännande fas. Arbetet spänner över ett stort antal discipliner. LightLab söker efter en operativ inköpare som vill vara med i utvecklingen av ett växande företags logistikfunktion.

Om tjänsten
LightLab är ett företag med platt organisation, korta beslutsvägar och prestigelös atmosfär. Som Operativ inköpare kommer du ha kontakt med samtliga avdelningar på företaget och externa leverantörer. Här erbjuds du en spännande tjänst med frihet under ansvar och möjlighet att växa tillsammans med företaget i en dynamisk kultur.

Du kommer arbeta i en omväxlande miljö i utveckling, där du aktivt kommer att delta i arbetet med att förbättra och utveckla verksamhetens logistikfunktion.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I rollen som operativ inköpare kommer du vara en del av inköpsarbetet både långsiktigt och på daglig basis. Tjänsten innebär många kontaktytor, både internt och externt. Du kommer vara en nyckelperson i att skapa en effektiv logistikfunktion i verksamheten.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta
•Veckovisa rutiner för att identifiera inköpsbehov, lägga order och följa upp leveranser
•Ankomstkontroll av inkommande gods och annan lageradministration
•Hantera utleveranser av gods
•Delta i strategiskt arbete för att utveckla det långsiktiga inköpsarbetet, t.ex. analyser av kostnader, arbete med utveckling av LightLab’s kvalitetsrutiner samt vidareutveckla arbetet i affärssystemet Monitor
• Delta i avtalsförhandlingar med leverantörer


Vem är du?
Du har en eftergymnasial utbildning, gärna inom inköp och logistik samt erfarenhet av arbete inom inköp. Om du har erfarenhet av arbete i ett producerande företag ser vi detta som ett stort plus, gärna ett företag inom produktutveckling. Du har god vana av att föra dialoger med svenska och utländska externa kontaktytor. Det är meriterande med erfarenhet av tullhantering. Du har goda kunskaper i engelska och svenska, både i tal och skrift.

Som person är du ordningsam och metodisk, du har förmågan att skapa dina egna rutiner för ditt arbete och följa dessa men du kan vara anpassningsbar och flexibel vid oväntade förändringar. Du är serviceinriktad och prioriterar att stötta produktionen på bästa sätt i ditt arbete. Vidare har du en positiv och lösningsorienterad attityd och längtar efter en roll där du får ta stort eget ansvar. I denna roll kommer du fatta dina egna beslut grundade på din kompetens och kunskap.

LightLab är ett företag i en spännande utvecklingsfas, du kommer arbeta i en flexibel miljö med stora möjligheter att delta i företagets utveckling. Du är prestigelös och ser stort värde i att vara en god lagspelare.

Om verksamheten
LightLab utvecklar och erbjuder teknik för hållbar framställning av UV-ljus för desinfektion av vatten, luft, livsmedel och ytor. Erbjudandet baseras på en patenterad teknik för kostnadseffektiv produktion av nanostrukturerade ytor med kontrollerade egenskaper, kombinerad med materialteknik och elektroniklösningar http://www.lightlab.se.

Referens

57127

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till